maanantai 28. tammikuuta 2013

Tunnustusta

Sain Puikkoillen, koukkuillen - blogin pitäjältä Memmalta tunnustuksen. Kiitos kovasti ja iso lämmin hali sinnepäin! :) On ollut kyllä todella positiivinen yllätys, miten aktiivisia ihmiset on löytämään ja etsimää ja kommentoimaan uusiakin blogeja. Pelkäsin, että täällä minä itselleni kirjoittelen ainakin vuoden päivät ennenkuin kukaan tänne löytää, mutta olen saanut jo muutamia lukijoita (iso kiitos teille!) ja muutenkin jo pientä aktiviteettia tänne jollaista en olisi osannut näin nopeasti odottaa!

Mutta nyt tartun tähän tunnustuksen sisältämään haasteeseen.


Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteelliseen uusille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Tässä säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.

Itse seurailen muutamia blogeja, mutta niillä on monella liikaa lukijoita ja joistakin en nähnyt lukijoiden määrää ollenkaan.Parin tunnin etsiskelyn jälkeen löysin vain kaksi, mutta nämäkin sitä ihanampia:

Santun maja - Tätä seurailin jo ennen kuin aloitin oman blogini. Aivan ihania askartelu- ja käsityöjuttuja. Tosi inspiroiva blogi! :)

Ikomi - Heti pomppasi silmille tuo sateenkaaren värinen blogi ja koska itsekin pidän kaikesta värikkäästä, niin jäin lukemaan. Tosi söpö ja värikäs blogi :)

Lisään tähän listaan vielä ne 3 blogia kunhan löydän. Mutta tähän hätään nyt ainakin nämä.

2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!