maanantai 18. helmikuuta 2013

Virkkausta ja verenluovutusta

Noniin, nyt on taas tehty hyvä teko ja käyty luovuttamassa verta. Oli muuten jo kuudes kerta! Suosittelen muillekin, kunhan et tietysti kärsi mistää neula/veri/suonikammoista. Mut siel saa (ainakin tääl meidän verenluovutuspaikassa) oikeesti maailman parasta appelsiinimehua. Omnomnom. Ja kolmioleipää.

Mut nyt kun en saa tänää liikkua, enkä käydä saunassa tuon takia, niin näytämpäs teille mitä täs viikonloppuna tein.

Tää on neulottu ihan ainaoikeinneuleella ja sillä perusreseptillä, eli neulo vaan semmonen riepu ja ompele reunat yhteen jättäen peukulle aukon. Lankana käytin Schachenmayrin Cotton Time. Tuosta tuli kyllä vähän liian iso, kun veny käytössä, mut pitää tehä muutama kerros pienempi seuraavasta :)

Jaaaaa tässä näkyy side verenluovutuksesta, mutta kohdistakaa katseenne tuohon kämmekkääseen. Tää oli tosi kiva ohje ja tälle kyl teen parinkin. Nää meinaa aina nimittäin miulla jäädä parittomiks :D Nuo värit onnistu ihan kivasti. Lankana käytetty Schachenmayrin Bravoa ja ohjeen löydät täältä *kliketi klik!* Miulla on vaan niin pienet kädet, että tästäkin tuli vähän liian iso tuon ohjeen mukaan, mut tuota saa helposti pienennettyä kaventamalla muutaman silmukan pois, tai alottamalla vähemmällä silmukkamäärällä. Tosi helppo ja nopee ohje tämäkin :)

8 kommenttia:

  1. Ihania väriyhdistelmiä oot tehnyt :) Varsinkin toi ensimmäisen kuvan kämmekäs miellyttää mun silmää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itekki tykkään turkoosi-ruskee yhdistelmästä :D

      Poista
  2. Ihana tuo turkoosi-ruskea :) Ite en pystyis ikinä menee luovuttaa verta, nimimerkillä kerran pyörtynyt normaalissa verikokeessa. Kammo jäänyt. Mutta hienoa, että muut käyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ihnottavaa! :( Noh se ei tosiaan taida kaikille sopia. Itsekin olen melko pyörtymisherkkä, mut verenluovutuksessa en vaan ajattele koko prosessia, niin ei tunnu pahalta :D Päässä pyörii vaan se hiton hyvä appelsiinimehu! :DD

      Poista
  3. Ihana toi värikäs!
    Siinä on mun makuun =)
    Munkin piti tehdä aikoja sitten, nyt vaan unohtu.
    Se sun hihatin oli kans ihana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Eikun tekemään vaan! Lupaan ettei näissä kummassakaan mene kauaa :D

      Poista
  4. Tuo värikäs on minunkin suosikki. Ensimmäistä kertaa vierailulla. Kivannäköinen blogi. Tulen toistekkin.

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!