keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Silmukan ytimestä haaste 5/2013

Tästä olen tosi innoissani! Nimittäin keksittiin Silmukan saalistaja Maijan kanssa tehdä oma haaste! Maija keksi tämän idean alunperin ja kyseli minua siihen mukaan ja totta hemmetissä lähden :D Saatiin aikaan ainakin meidän mielestä kivalta kuulostava haaste, joten tässä se tulee...


Taddadaaaaaaa! Noniin hienon bannerin lisäksi meillä on siis ihan oikeasti haaste teille kaikille ihanille bloggari-ihmisille :)

Silmukan ytimestä- haaste (mahdollisimman) lyhyesti:
 • Joka kuukausi uusi aihe
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ
 • Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun
 • Uusi aihe tulee joka kuukauden ensimmäisenä päivänä
 • Haasteen tunnuskuvaa saa (pitää :D) käyttää ja haastetta saa levittää ja mainostaa

Haasteesta tarkemmin:

Silmukan ytimestä- haaste on tosi simppeli ja kaikki halukkaat pääsee mukaan. Ideana on siis, että me annamme teille joka kuukausi jonkun aiheen, josta te teette jonkunlaisen käsityön. Ja käsityö ei tarkoita vain virkattua/neulottua, vaan se voi olla maalausta, askartelua, muovailua, skräppäystä, ompelua... Tyyli on vapaa, kunhan lopputulos on omilla kätösillä tehty! Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä :)

Toivoisimme, että ilmoittaisitte itsenne aina kunkin kuukauden haasteeseen mukaan kommentoimalla haastepostaukseen joko täällä Pipon ytimessä tai Silmukan saalistus- blogissa. Joka kuukausi ei tarvitse tulla mukaan, jos kyseisen kuukauden aihe ei innosta. Ilmoittautuminen ihan vaan sen takia, että ainakin alussa nähdään, että innostuuko ihmiset tästä ja toinen hyvä puoli on se, että me saadaan kerättyä kuukauden osallistujat blogin sivupalkkiin, josta teidän muiden on helppo seurata muiden osallistujien töitä ja saada ehkä sitä kautta inspiraatiota omiinne ;)

Uusi aihe tulee jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä ja valmiin työsi voit postata milloin vain sen kuukauden aikana. Ei tarvitse odotella kuun loppuun asti.

Ja tuota haasteen tunnuskuvaa saat toki käyttää postauksessasi ja tätä haastetta saa laittaa eteenpäin! Yritetään saada mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan :)

 ***

Ja nyt päästään tämän kuukauden, eli toukokuun haasteeseen! Koska on kevät ja luonto alkaa kukoistamaan ja alkaa oikeesti olla jo sen verran lämmintä ulkona, että voi heittää talvitakin kaapin perälle, niin toukokuun haasteen aiheena on Lintu. Vaikkakin linnut olivat myöhässä muutostaan tänä keväänä, mutta tehdään mekin mattimyöhäiset muuttolinnut ;D

Kysykää jos tulee jotain kysymysmerkkejä pään päälle! Toivottavasti moni teistä lähtisi mukaan :)

12 kommenttia:

 1. huippuidea toi haaste, ehkä jopa tällanen käsityötaidoton uskaltautuu jotain kokeilemaan väkertelemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan! Ja ideana just on, että tekniikka on täysin vapaa. Jos tykkäät vaikka piirtää, niin tee piirtämällä ;)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta! Taidan lähteä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lintu haasteeseen vastattu.

   http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/05/silmukan-ytimesta-haaste-1

   Poista
 3. Jotenkin innostun tällaisista haasteista ja lähden siis mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on vanhin poikanikin osallistunut haasteeseen. Isoveljenlinnut

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!