perjantai 20. syyskuuta 2013

Vähän myöhäinen kesäpostaus

Tein kesän aikana itselleni lierihatun:

Kuten näette, hattu on vähän isokokoinen...

.... Ei se nyt mitenkään TÖRKEÄN iso ole, mutta sen verran, että se ei minun päähäni oikein sovi kunnolla. Tuosta mallista tykkäsin kuitenkin niin paljon, että en antanut ensimmäisen hatun masentaa, vaan päätin kokeilla tehdä toisen vähän pienemmällä koukulla.

Ja siitä tulikin jo paljon sopivampi :) Onneksi kokeilin vielä uudestaan! En tykkää hirveesti tommosista lierihatuista, mutta tuo oli niin kivan mallinen ja sopivasti "pitsinen", että tähän tykästyin. Kuten ehkä tiedätte, olen enemmän pipoihmisiä :)

Nyt on hyvä! :D

Tässä näkee aika hyvin, että kyllä tuo sininen on vähän epämuodostunut. Siitä syytän liian isoa koukkua, jota en tajunnut vaihtaa pienemmäksi jo alusta asti. Onko kellään hyviä ideoita, mihin tuota hattua voisi käyttää?

Hattuihin käytin lankana Schachenmayrin Cataniaa. Sinisen hatun tein 3 koukulla ja vihreän 2,5 koukulla. Ohjeen sain Käsityövakasta lankojen mukana.

***

P.S. Ihanassa Lankahelvetti- blogissa on vieläkin ihanampi arvonta! Käykää kurkkaamassa ja toivottavasti voittamassa kiva palkinto! :)


10 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä nuo molemmat hatut :) Se on jännä, miten noin pienellä koukun koon vaihtamisella voi tulla tavallaan niin erilaista jälkeä.

    Tuota isompaahan voi vaikka käyttää pikkupussukkana, jonka voi naruilla vetää suppuun. Lisää vaan lieriin paksumpaa narua. Tai jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niih, ite oisin ehkä tuost sinisestä tykänny vähän enemmän, mut ei tuo vihreekää paha oo :) Ja niimpä, en ees yhtä numeroo pienemmäks vaihtanu koukkuu ja iha erilaist jälkee tuli!

      Niih, mieki mietin et voiskohan tuosta jonkun pussukkalaukun väsätä :) Pitää vaan ehkä tuo rautalanka ottaa tuosta lieristä pois, voi senkin sit käyttää johonki muuhun :D

      Poista
    2. Niin tai sit purat sen ja teet uuden sinisen sillä pienemmällä koukulla :)

      Ai siellä lierissä on rautalankaa :o Mietinkin, että miten toi lieri pysyy noin hyvin pystyssä :D Heh.

      Poista
    3. Niihhh, mie en vaa oo purjkajatyyppiä :D Mut pitää yrittää keksii viel jotain :)

      Joo, unohtu tuohon postaukseen laittaakkin, mut siis siellä on rautalankaa :)

      Poista
  2. Laitanpa korvan taakse! Onnistun kesällä saamaan aina auringonpistoksen ja tuo voisi pelastaa.

    Tuotanoin.. sinisestä amppeli? Tärkätty kulho? Varjostin? En tiedä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, kesällä kun ei viitsi pipoa pitää kun tulee hetkessä kuuma ja ei oikein meinaa löytyä kivoja kesähattuja. tätä ehdin onneksi vähän aikaa pitää ennen viileitä säitä :)

      Varjostin on muuten aika hyvä idea! Miepä pistän puolestani tuon korvan taakse :DD Kiitos vinkeistä! :)

      Poista
  3. voi kun ihana hattu =)
    ja täällä taas!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja hei hienoa! Sinua on odoteltu :) Oon ihmetellykki kun blogisi on näyttänyt vähän hiljaiselta, mut tietysti blogilomia on hyvä välillä ottaa ;D

      Poista
  4. Hauskoja hattuja :). Kiva malli.

    Kurkkaapas meidän blogia, siellä on sulle (toivottavasti :D) mieluinen yllätys :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Oijjoi, nyt alko jännittää! Käyn heti kurkkaamassa :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!