lauantai 5. lokakuuta 2013

30 päivän haaste: osat 3-8

Noniin, ihan minun tyylistäni, että innostun jostakin liikaa ja kauheesti asiaa ja hirveesti tekemistä ja hurjasti bloggaamista ja hirmusesti ois kirjotettavaa, joten päätin nyt vastata näihin loppuihin kysymyksiin vähän useamman kysymyksen sarjoissa :D Blogi menisi ihan sekaisin näistä pienistä kysymyspostauksista ja kaikesta mistä meinaan lähiaikoina kirjoittaa isomman postauksen. Ihan vaan puhtaasti blogin selkeyden kannalta päätin nyt tehdä näin. En paljasta kuitenkaan ihan kaikkea kerralla, kyllä näistä silti muutama postaus tulee ;)

3. Onko muita keskeneräisiä töitä (wip = work in progress)?
Ei oikeastaan semmosia mitä meinaisin jatkaa :D Päässä kyllä muhii monta ajatusta ja ideaa.

4. Kuinka opit neulomaan?
Alkeet tulla putkahti tuolta jostain aivolohkojen pölyttyneistä väleistä, mutta kaikki kikat ja niksit minulle opetti paremmin rakas mummoni ja Käsityövakan omistaja, kun siellä hengailen :)

5. Kauanko sinulla meni neulomisen oppimisesta ensimmäisen työn valmiiksi saamiseen?
Jaa'a... Mitäköhän aloin ensin neulomaan... Taisi olla testihuivi jolla aloin ensin kokeilemaan erilaisia kuvioita ynnä muita.

6. Suosikkisi neulomistasi asioista?
Rakkaat raitasäärystimet ovat varmaan tähän mennessä suosikkini.

7. Inhokkisi?
Varmaan epäonnistunut Kaysia- pipo joka kyllä harmittaa edelleen kun taisin tehdä tuon kuvion liian tiukalle :(

8. Haastavin neuleprojektisi?
Se pirun kirjoneule. Kaikki yritykset on aina mennyt siihen, että päästän pari ärräpäätä ja totean, että minusta ei nyt ainakaan tällä hetkellä ole tähän. En siis ole vielä saanut mitään kirjoneulejuttua valmiiksi, mutta kyllä vielä jonakin päivänä... Minulle kun on sanottu, että ei saa sanoa etten osaa. Pitää sanoa että en vaan VIELÄ osaa ;) Siinä on hyvä elämänohje varsinkin käsitöitä ajatellen :D
 


2 kommenttia:

  1. Hih, lainasin tuota sun ideaa vastata useampaan kysymykseen yhtäaikaa, kiitos siis ideasta! :) Ja kyllä sä vielä opit kirjoneuleen! Itsekkin olen jo vähän päässyt jyvälle :) Suljettuna neuleena en vieläkään uskalla kokeilla, mutta tasona onnistuu kyllä :) Harjoitusta ja tsemppiä vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, ei kärsivällisyys riittänyt miulla yks kysymys kerrallaan vastaamiseen :D Ja kiitos kannustuksesta, kyl mie sen viel joku päivä opin :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!