perjantai 13. joulukuuta 2013

Pöllöpeitto

Tokmannilta hankittu pöllöpeitto. Tää on ihan meikäläisen näkönen! Se on värikäs ja tooooooosi pehmee <3






Tekis kyllä nyt mieli käpertyy tuon sisään... Ulkona on nimittäin ihan kauhee sää. Täällä Joensuussa ainakin sataa vettä ihan vaakasuorassa ja tuulee nii paljo et mietin et mite linnut voi lentää tuolla.

12 kommenttia:

  1. Tuo peitto on niiin ihana, itse ihailin sitä juuri yhtenä päivänä kaupassa, mutta sinne se jäi, vielä ;) Ja täällä on aivan sama sää, mietin että milloin lähtee katto irti, tai sähköt pois? Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin jonkun aikaa tätä hypistelin mut oli sit kuitenkin pakko ottaa mukaan :) Ja jooh, ihan tarpeeks kyl ollu jo näitä myrskyjä! Onks Suomessa vaihtunu ilmasto tai jotai? :D Toivottavast ei kävis mitää kellekkää.

      Ja samoin siulle! :)

      Poista
  2. Aivan ihana peitto! Niin värikäs ja söpö!! :)

    VastaaPoista
  3. Iiiiihana peitto :). Sää on Stadissakin ihan karsea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kohta olis vähän nätimpää keliä :O

      Poista
  4. Ihana peitto :) Hei ne sun Skype viestit ei ole tulleet jostain syystä perille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonki ihmetelly ku tuo sanoo et se ei oo niit viel lähettäny... Se nyt jumittaa jotaki. No hei mie laitan siulle sähköpostii sitte :)

      Poista
  5. Oijoi ihanaakin ihanampi peitto! ♥ Rakastuin tuohon sillä sekunnilla kun tänne eksyin, on nimittäin myös niin omaa tyyliänikin kuin vain voi olla (ja lemmikkien huoneen pöllöaiheiseen sisustukseenkin voisi tuommoisen hankkia)! Lähdenkin tästä etsimään Tokmannia, kai niitä täällä jossain pk-seudullakin pitäisi olla. :D

    Oli muuten aivan pakko liittyä blogisi lukijaksi, olet luova ja muistutat mielenkiinnon kohteiltasi niin paljon itseäni, vaikka minulla onkin eri keinot ja materiaalit luovuuteni purkamiseen. Ja varsinkin nuo amigurumisi ovat aivan uskomattoman söpöjä! :) Toivottavasti löytäisin itsekin joskus aikaa perustaa blogin jossa esittelen nimenomaan luovuuteni tuotoksia, tällä hetkellä esittelen vain eläintarhani elämää: www.taskuvarkaani.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Toivottavasti löydät oman pöllöpeiton itsellesi :) Ja ihanaa kuulla, että on samoja mielenkiinnon kohteita :D Voi että kylläpäs tuli mukava olo kommentistasi! Kiitos kiitos kiitos! Miepä käyn kurkkaamassa siun blogia myös ;)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!