sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kavereille ylläreitä!

Laitoin postiin pari pakettia kavereille. Hyö olivat toivoneet näitä jo jonkun aikaa, mut nyt sain itteeni niskasta kiinni ja rykäsin tehä nää kaikki yheltä istumalta!

Ensimmäinen paketti on hyvälle ystävälleni tehdyt Mario sieni-kaulakorut:


 Ärsyttää kun nuo fimoilut meinaa aina jäädä vähän "likasen" näköseks... Noh harjottelua vaan.


Ja samassa paketissa hänen poikakaverilleen lähti Pokemon-kännykkäpussi:




Tää ohje on ihan miun oman pipon ytimestä sutastu. Itseasiassa oon aikasemminkin tehny tämmösen pussukan miun digikameralle. Tästä tuli vaan vähän siistimpi versio, kun tuo miun eka versio oli vähän kokeilua mm. että miten tuo pohja on järkevintä tehdä.



Seuraavaan pakettiin lähti toiselle ystävlle pipo, joka on löytyy kohta kaikkien miun kavereitten kaapista. Tää on niin hyvä malli, että moni kavereista tykkää, joten tilauksia satelee!


Ja täähän on jo tuttu pipo niille, ketkä miun blogia on hetken aikaa lukeneet. Eli siis miun lempparipipon mallihan tää on. Montakoha tämmöstä pipoo oon jo tehny? Mut mitäpä sitä hyvää vaihtamaan!



15 kommenttia:

  1. Itsellä on tuo pipo kanssa to-do listalla ollut jo tovin :)

    VastaaPoista
  2. tuommosen pipan miekii tahtoisin. ja hei..fimot pysyy puhtaana kun pyörittelet niitä kumihanskojen kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, mut mie en kestä sitä ku kädet hikoo siel hanskojen sisässä :D

      Poista
  3. Kiva pipo ja tatit! Fimot on tosiaan hankalia saada pysymään puhtaina, miulla menee ainakin hermo noiden tahrojen kanssa välillä. Jotkut massat tuntuu sotkevan vähemmän, kuin toiset... Ja en tiedä auttaisko hionta tuohon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niih, en oo semmosta kokeillukkaa :o Pelkään vaa et hajotan sitte nuo jos alan niitä hiomaan tai jotai.

      Poista
    2. Kuulemma ne jotka enemmin tekee massasta koruja yms. Hiovat korut aina ja käyttävät siihen hienoa vesihiomapaperia. Eli kaipa se massa kestää hiomaan, mutta omakohtaista kokemusta ei (vielä) ole.

      Poista
    3. Aaaa, joo! Kiitoksia vinkistä, pitää ehkä itekki kokeilla tommosta :)

      Poista
  4. Hei Vau! Ja tuo pipo aivan huippu :-D et sä jaksais suomentaa ohjetta? ;) tällä Lontoon taidolla ei riittäis kalenterissa päivät, saati kellossa tunnit.. kivan iloinen blogi sulla ja helposti luettavaa tekstiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mie laitan to do-listalle tuon ohjeen suomentamisen, jos vaan jossaki vaihees kerkeen :D Mut tuo on kyl tosi simppeli tehä, vaik ei enkkuu hirveesti ymmärtäiskään. Jos virkkaamisesta ees vähä ymmärtää, nii hoksaat kyl tuon ohjeen varmasti :) Täältä löytyy tosi hyvä pikasanasto http://www.katajala.net/marjut/neuleet/virkkaussanasto.shtml

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!