maanantai 2. kesäkuuta 2014

Helvettimäinen neulemiitti

Olin viime viikon taas reissussa Lappeenrannassa. Tapasin siellä Lankahelvetin Hennan :) Hennan stoorin miitistä löydät tästä.


Treffattiin siis ABC:llä, koska ei viitsitty minkään baarin terassille mennä neulomaan ja ABC:llä saan nälän tai janon iskiessä ruokaa ja juomaa. Siinä Hennaa odotellessani vetäsin huiviin Hesen smoothien. Oli hyvää!


Sitte Hennaki pääs paikalle ja ilo senku ylty :D


Molemmilla oli toki omat käsityöt matkassa. Henna teki sukkia ja mie oon alottanu IIISON isoäidinneliön tekemisen jostain random jämäpaskalangoista.


Tilannekuva :D


Muutama tunti hujahti niin nopee, ettei meinannu ees ajankulua huomata. Tää on oikeesti yks bloggaamisen ihan huippuhienoja puolia, ku pääsee tutustuu mahtaviin tyyppeihin! Ois huippuu nähä myös teitä muitaki ruutujen toisella puolella olevia! :)


Tää kuva on Hennan nappaama, mut tää on vaa nii huippu et oli pakko lisätä myös itekki :D

17 kommenttia:

  1. Miten mulla vaan vahvistuu mielikuva että käsityöbloggaajat on jotenkin poikkeuksellisen mukavaa väkeä! :D Hennallekin jo huutelin että olis niin siistiä pitää joku iso bloggarimiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, niimpä :D Ja todellaki! Ois iha huippuu nähä kaikkii mahollisii tyyppei :)

      Poista
  2. ää, unohdin ne perkeleen kuvat! laitoin ne just sähköpostiin jos tahot laittaa tms :)

    VastaaPoista
  3. hehe vaikuttaa kyllä huipulta tuo teidän tapaaminen. meidänkin pitäs nähdä sen pallon vaihdon tiimoilta :D persana kun taas kaiken maaliman kissan ristiäistä tiedossa..koskaan ei oo aikaa lähtee yksin mihinkään :/ varsinki nyt kun kesälomat pyörii :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kiire eikä hätää :) Ymmärrän, et siul on varmana jo pelkästää siu perheen pyörittämises aikamoine rumba ja samba :D Kyl myö viel ehitää näkee! :)

      Poista
    2. Miun haaste juttu ois valamis ja se ois tässä:http://mehtapirtti.blogspot.fi/2014/06/aurinkoa-tiskipoydalle.html

      Poista
  4. Ihana miitti! Mäkin haluun! Miten mukavan rento paikkavalintakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, nyt ei jaksettu hienostella missää kahviloissa :'D

      Poista
  5. Tuo alin kuva on kyllä ihana! :) joku neuleblogi tapaaminen olis ihan huippu! :)

    VastaaPoista
  6. Tuommoset tapaamiset ovat kyllä huippuja! Itsekin kävin muutaman kerran eräässä käsityöliikkeessä (oli ihan illat varattu tapaamisia varten) mutta liike sitten lopetti :( Siellä oli ihan tavallisia käsityön harrastajia (ei välttämättä blogia) mutta kivaa kuitenkin oli, kun sai samanhenkisten kans porista ja nähä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, mieki käyn tuolla Käsityövakassa välillä istuskelemassa :) Nää tämmöset on kyl kivoja!

      Poista
  7. Tuo on niin kivaa! Mä joskus (ihan liian monta vuotta sitten) tapasin ihania tyttöjä yhen bändin tiimoilta. Se oli ihan parasta! Nyt sitten ois hauskaa tuollanen blogimiitti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Pitäis ruveta järkkäämään kunha ois aikaa :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!