tiistai 1. heinäkuuta 2014

Silmukan ytimestä 7/2014 Vastakohdat

Nonii, nyt viime kuussahan vietettiin SY-haasteen synttäreitä ja jokainen, kuka sai aurinkonsa valmiiks ja teki siitä postauksen viimestään 30.6. saa siis arvan! Tässäpä arvan saajat:


Palkinnot näätte siitä edellisestä SY-postauksesta tarkemmin, mut täs on miun koko paketti, joka lähtee jollekki onnekkaalle:


Ja siis Silmukan saalistajahan arpoo oman pakettinsa, jonka näät täältä.
Myö suoritetaan Silmukan saalistajan kanssa arvonta ihan tässä lähipäivinä ja kerrotaan sitten, että ketkä kaks onnekasta voittajaa saa pian paketit. Onnee kaikille arvontaan!

Mut nyt ois taas uuen haasteen paikka!


Heinäkuun haasteen aiheena on VASTAKOHDAT ja tarkemmin vielä SUURI ja pieni.


Eli tarkotuksena olisi, että inspiroitusit noista kahdesta vastakohdasta. Voit tehdä joko yhden SUUREN työn, tai yhden pienen työn, tai halutessasi voit yhdistää nuo vastakohdat samaan työhön, että työssäsi on jotakin SUURTA ja jotakin pientä. Hoksasitko? :D Ja eiku inspiroitumaa taas!


Säännöt lyhyesti:
 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Kun olet saanut työsi valmiiksi, niin käy ilmoittamassa siitä joko tänne tai Silmukan saalistajalle. Tämä helpottaa kovasti osallistujalistan päivittämistä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Voit käyttää (ja suositeltavaakin olisi) silmukan ytimestä -haasteen tunnusbanneria, jonka löydät postauksesta!
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!  

13 kommenttia:

 1. No nyt kolahti, hieno aihe! Minä teen kaikesta pienestäkin aina suurta...kuten vauvan vaatteista, niihin tulee kasvunvaraa... Osallistun!

  VastaaPoista
 2. MUKANA!
  Miun työ ajastuu het huomenaamuna pirttiin... ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, KIITOS haasteesta! Yllättäin Isäntä vastasi siihen ja bloggasin aiheesta Suuren suurta ja pienen pientä otsikolla. Puukon käyttö on käsityötä sekin ja sitä hän opetti kolmelle tytölle sekä yhdelle pojalle ja näiden Isille. Asiassa tarvittiin myös hakaneulan mallista silmukan lepuuttajaa...

  VastaaPoista
 4. Nyt tohtii osallistua, kun kerrankin on työ jo valmiina :D

  VastaaPoista
 5. Ja heti perään linkki postaukseen;
  http://puikoiltapujonnu.blogspot.fi/2014/07/vastakohdat-sy-haaste-714.html

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!