torstai 20. marraskuuta 2014

Magic yarn ball-vaihto 2014

Viime vuonna tää idea lähti muhimaan ja toteutu ekan kerran. Tänä vuonna vaihdettiin taas yllärikerät Silmukan saalistajan kanssa.

Ideana on siis ostaa lankaa (myö ollaan sovittu että noin 100-200g kerrallaan), purkaa kerä ja keriä se uudelleen niin, että kerii sinne sisälle samalla kaikenlaisia pikku ylläreitä. Tuosta viime vuoden postauksesta saatte lisää osviittaa et mitä tarkotan.

Tänä vuonna Silmukan saalistajalle lähti miulta tämmönen kerä:


Kiitos Saalistajalle kuvasta, ku mie unohin kuvata kerän ku olin saanu sen kerittyy. Käykää kurkkaaamassa täältä *KLIK* että mitä kerä sisälsi!

Ja sitte, posti toi miulle tämmmösen paketin:


Hymy levis huulille jo pelkästä paketista. Muumeja, JEE! :)


Ja ku pääsin paketin sisältöön käsiks, niih mie huokasin ihastuksesta! Ihan MAHTAVAN VÄRISTÄ  (väriä en saanu tietenkää kunnolla kameralla taltioitua, piru vie, tule takasin luonnonvalo!) ja HIRMU IHANAN TUNTUSTA lankaa! Jälleen kerran, iha miun väristä!


Kun aloin keriä kerää auki, niih ekana pöydälle tipahti hirmu söpöt mutterikorvikset.


Puolvälissä!


Seuraavaks paljastu pari tikkaria ja lisää korviksia!


Ja tässä koko kerän sisältö. Tuosta pillitikkarista tulee iha lapsuus mielee, en tienny et noita on vielä kaupoissa! Muumitikkari meni heti suuhun, nam, ja korvikset heti korviin! Hyvä et miul on 5 reikää plus venytyskoru, niih sain oikeesti nuo melkee kaikki korviin kerralla.

Silmukan saalistaja pahoitteli mukana tulleessa kortissa, että sisältö saattaa olla vähän yksitoikkoista. Mutta mie olin kyllä hirmu ilonen näistä kaikista mitä sain ja sitäpaitsi hän oli raskaana kun kokosi kerää, joten oli vähän tärkeempiäki asioita varmasti mielen päällä :)


Mut tää lanka, ah <3 Rowanin langat on iha superihania ja laadukkaita! Käsityövakassa aina pyörin ja kuolaan sen Rowan hyllyn ympärillä. Sainki sieltä selville, et tää Chenille on uutuuslankaa, joka on vastikään tullu Käsityövakkaanki. Ihmettelinki, et mite en ollu aikasemmi törmänny tähä. Ku sain nuo kerät kerittyä, niih silittelin vaa niitä sylissäni, ku on nii ihanan tuntusta lankaa.

Nyt vaa miettimää, et mitä keksisin tästä langasta... Tää kyl oikei huutaa itteesä neulottavaks!

ISO KIITOS rakas ystäväiseni taas tästä ylläristä! Ens vuonna uuestaan!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tykkäsit kerän sisällöstä ja langasta <3 Ensi vuonna ehkä keksin monipuolisempaa sisältöä kerään ;) Nyt vaan odottelen mielenkiinnolla, mitä langasta kehkeytyy ;) Ja todellakin ensi vuonna uudestaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl tykkäsin, kiitos! :) Ja miullaki lähti heti rattaat pyörimää, et mitäköhä ihanaa tuost langast oikei keksis :D

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo mutterit kyllä! Enkä kyllä itsekkään tiennyt että tuollaisia pillitikkareita on vielä olemassa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Ja niinpä, mieki olin ilosesti yllättyny! :D

   Poista
 3. Super kiva pallo tullut. .mistä tulikin mieleen, että meillä se kesä pallo odottaa vaihtoaan XD

  VastaaPoista
 4. Ihanan magic ballin oot saanut =) heh ekana katoin että mitä ruuveja sait kun uteliaana katoin ekana kuvat ennekuin luin koko tarinan ja ruuvien tarkoitus selvisi =D
  Mukavaa joulun odotusta ja pikkujoulu aikaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, saattaa olla vähä hämmentävä kuva, jos ei lue tekstiä :'D Kiitos samoin siulle!

   Poista
 5. Aivan ihana yllätys kerä :) Täältä löytyy minun tekemät lumihiutaleet Kaesan käsityöt

  VastaaPoista
 6. Voisitko sinä miun kanssa vaihtaa ens jouluna, vaikka kovin pitkä matka kerälle tulisikin?
  viestiä voi laittaa pinjalaalaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, muuten kyllä, mutta miulla on tän kerävaihdon lisäks myös muutama muu tän tyyline pikkuprojekti, niih nyt en kyl taida ehtiä ottaa enempää näitä kalenteriin :(

   Poista
 7. Okei :/ Kyllä mie varmaan jonkun muunkin kaverin löyän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti :) Tai sit tuu kyselee joskus vähä myöhemmin, jos miulla ois kiireet hellittäny :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!