maanantai 25. tammikuuta 2016

Snurre

Kun käytiin sillon joululomalla helsingissä reissussa ja kun kävin Villa Langassa, niin kävin myös samalla toisessa ihanassa käsityöputiikissa ihan Helsingin keskustassa. Nimittäin

Snurressa:

(Jotkut kuvat on vähän epätarkkoja, koska kuvasin kännykällä ja puodissa oli hirmu kirkkaita valoja, niin ei meinannut saada kunnon kuvaa.)




Tää oli myös aivan ihana käsityökauppa!





Heille oli just tullu iso lankalähetys. Sen takia tuossa on mieletön määrä ihania vyyhtejä pöydällä, kun eivät olleet vielä ehtineet hyllyihin.



Myyjät (siellä oli mies ja nainen ainakin sillä hetkellä) olivat tosi mukavia ja auttavaisia. Kuulivat murteesta, että en ole ihan Helsingistä kotoisin ja kyselivät että mist päin mie oon. Tosi mukava kokemus siis näin asiakkaan näkökulmasta :)



Snurressa oli paljon miulle uusia lankoja. Louhittaren luolan langat olivat vähän tuttuja, mutta muutoin oli ihan tuntemattomia merkkejä. Mutta oli tosi ihanaa päästä hypistelemään itelleen uusia lankoja!





Harmitti vaan kun mentiin tänne sen verran myöhään, että miulla oli jalat jo ihan kipeenä koko päivän kävelystä. Sen takia en pystynyt täällä hirveän kauaa pyörimään. Pitää ensi kerralla rynnätä ekaksi tänne, jotta jaksan katsella lankoja vähän kauemmin!

Mutta jaksoin mie kuitenkin sen aikaa pyöriä, että löysin ihania tuliaisia!


Ihanan pehmosta merinolankaa. Ja MITÄS MITÄS Sini osti HARMAATA! Mutta kun se kävi niiiiin hyvin tuon sinertävän vihertävän langan kanssa, niin oli pakko ottaa tämmönen värikartta tälläkertaa.


Mutta tässä tulee sitten se näiden ostosten väripläjäys; ihanan sulosia lankakerä-silmukkamerkkejä! Vitsi että rakastuin näihin heti kun näin nämä! Aivan ihania! <3

Oottekos työ käyny ikinä Snurressa? :)

14 kommenttia:

  1. Snurre on mulle tuttu paikka. Käyn usein vain katselemassa ikkunasta ja tankkaamassa lankahimoa, mutta vain tankkaamassa. Mielestäni langat ovat tuolla aika hintavia, joten ne on jäänyt hyllylle ihmettelemään. Aikoinaan ostin tuolta trikookudetta ja kerranpa muuten jopa hamppulankaa josta tein pari rättiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää mitkä mieki ostin ni oli sieltä vähä halvemmasta päästä. Itekkää ku en viiti ainakaa kovin montaa kerää ostaa semmosta lankaa mikä maksaa 30e per kerä, ellei sille langalle oo joku tietty tarkotus joka on vaa pakko neuloo :D

      Poista
  2. Olipa kiva lukea vierailustasi Snurressa!
    Lukeudun Annen ja Mikon kanta-asiakkaisiin, joten voin suositella vierailua kaikille vähän kauempaakin :)

    P.S. kurkkaattehan blogiini: http://majaillaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kun kiva kuulla :) Ja miepä käyn vierailulla! ;)

      Poista
  3. Snurresta on tullut jokaisen Helsinki-vierailun vakikohde :) Ihana puoti ja saa mut aina huokailemaan kun Turussa ei ole tuommoista puotia joka myisi ihania käsinvärjättyjä lankoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miulle tää pomppas myös vakkarilistalle missä pitää aina käyä kun piipahtaa Helsingissä :)

      Poista
  4. Voi miten söpöjä nuo silmukkamerkit.Heti rupesi ajatukset pörräämään miten nuista voisi kehitellä korun:).Itse en ole Snurressa käynyt, mutta suoritan aina epäsäännöllien säännöllisen kuolauksen nettisivuilla.Vaikka onhan se kyllä ihanaa päästä ihan livenä hypistelemään:).Aika harvoin tulee ostettua hintavampia lankoja, kun työttömällä on aina p a mutta pikkukeriä voi ostaa vain yhden korujen tekemiseen hehee;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Jooh, miekää en viiti kauheen kalliita lankoja ostella ellei niille oo joku tietty tarkotus. Ja joo noista silmukkamerkeistähä sais vaik ihanat korvikset tai jotaki :)

      Poista
  5. Eipä ole minulle tuttu paikka. Ihania kuvia! Varmaan ihan hyvä, etten ole päässyt käymään Snurressa, enkä edellisen postauksesi Titityyssäkään. Laskeudun tässä pikkuhiljaa helmikuussa alkavaan lankapaastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaa, nonii :D Noh kunha oot paastonnu tarpeeks ni sit käyt nää kaikki läpi ;)

      Poista
  6. Niinku Katju kirjoitti niin Snurre on ihan parhain lankakauppa Stadissa ja lähistöllä. Langat on kyll hintavia mutta just johonki erityiseen raaskii ostaa silloin tällöin. Kuten joululahjaksi kutomaani Morgan-huiviin oli ihan ehdottomasti saatava kaunis laatulanka.
    Ainahan voi,ja kannattaa,käydä katsomassa ja vähän hiplaamassa, inspiraatiota ja väriterapiaa saamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Just johonkin huiviin tai muuhun sellaseen haluisin itekki varmaan vähän laadukkaampia lankoja, joten sillon Snurre ois just sopiva paikka :) Ja totta, aina voi käydä vähän hipeltämässä :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!