keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Käsityökortteli kävi täällä!

Vihdoinkin Käsityökortteli tuli käymään täällä Joensuussa! Mie oon jo muutaman vuojen täs ootellu, et millon hyö keksis tulla käymää täällä päin. Mutta nyt odotus palkittiin!

Mie innostuin niin, että vietin koko sunnuntai-iltapäivän kierellen noita kojuja ja jutellen myyjien kanssa. Kuviakin tuli aikas paljon, joten varautukaa rullailemaan tätä postausta paljon alaspäin! Näytän postauksen lopussa, että mitä kaikkea ostin itelleni.


Ihan ekana mie suunnistin Susannan riepukioskille. Piti saaha ens joulua varten jo riepuvarastot täyteen!

Ja kuten huomaatte, meijän Joensuun Taitokorttelissa on aivan ihanan tämmöset pikkuset "kioskit" just tämmösiä myyntitapahtumia varten. Nää on ollu miusta aina hirmu söpöt! Myyjätki tais tykätä näistä.



Rakastan näitä värejä!


Kimperillä oli myös oma kojunsa paikalla.


Ihanan värikästä täälläkin! Miun ois tehny miel ostaa itelleni tommone vauvan peitto, kun se oli niin ihanan tuntunen!



Seuraavaksi Koi desing-kojulle.


 Täältä löyty laidasta laitaan vaikka mitä ihania juttuja! Oli heijastimia, rintakoruja...


... Ihan älyttömän upeita kaulakoruja...


... Ja sormuksia...


... rannekoruja, korviksia...



Hirveesti kaikkee ihanaa ja värikästä!



Kirjosillan koju oli myös yks, mitä olin innolla oottanu. Halusin kovasti itelleni oman Käskimalluksen!


Niiiiiin nättejä!


Nostan kyllä hattua tekijälle! Nää on todellaki upeita ja miusta on ihanaa, mite on niinki arkisesta esineestä ku heijastimesta saatu näin upee versio!



Kansallispukuihin hurahtaneella Sojalla oli myös ihana ja värikäs koju!



Nää on ihanan värisiä! Varsinkin tuo sininen maatuska-mekko (vai sarafaaniko se oli oikeelta nimitykseltään) on aivan ihana!




Ja siellä oli myös hauska Kerää kansallispuku-peli myynnissä! 


Tää oli kans yks miun lempparikojuista! Lapinkettu möi ihania koruja, avaimenperiä yms pieniä juttuja. Tälläkin kojulla oli aivan ihana myyjä, ja hää oli iha onnessaan, ku kerroin, että teen teistä postauksen miun blogiin :)



Nääki oli kaikki iha uskomattoman hienoja!




Ja miun viimesin lemppari oli Iloinen kettuliini-koju. Täällä oli aivan syötävän söpöjä vaatteita!



Mie rakastuin tähä Mansikki-kuosiin iha täysin! Pystyin niin kuvittelemaan itelleni tän päälle ja menemää töihin päiväkotiin. Tää oli kyl must have-päiväkotitädin tunika!


Tää merirosvotoppi oli myös ihana! Myyjä anto vinkin, että tuota voi tuunata itse värittämällä jotain yksityiskohtia kangastusseilla. Miten hauska idea!

Noniin, nyt ku sain esiteltyä teille, että millä kojuilla mie nuokuin monta tuntia, niin nyt näytän, että mitä kaikee miulla lähti mukaan kotiin asti! Ostin melkein kaikista kojuista jotakin!


Ensinnäkin niitä Susannan lempiriepuja kaikissa sateenkaaren väreissä, tottakai.


Kimperiltä ostin kauniin pipon. Rakastan tuota väriä ja kuosia!



Lapinketulta ostin sulosen kettu-kaulakorun. Laitan tän myös töihin, niin on lapsilla jotaki kivaa mitä hypistellä, kun istuvat sylissä :) Tykkään tuon takia ostella kivoja ja söpöjä kaulakoruja.


Koi desingilta ostin hauskoja ponnareita! Miepä näytän miten nää toimii...


Kuvitelkaa, että tuo miun sormi on hiukset, joiden ympärille tuo kuminauha tulee. Tuo iso helmi pujotetaan tuosta helmiympyrästä ja näin siitä tulee kukka! Tääki oli hirmu ihana idea! Ja kuten näätte, tää toimii myös sormuksena.


Ja se oma Käskimallus, tottakai! Vihdoinki miullaki on oma!


Tämän korun myyjästä/kojusta en hoksannu ottaa kuvaa ollenkaan! Menin niin pyörälle päästäni niistä ihanista koruista, jotka eräs vanhempi rouva oli tehnyt. 


Mie ihastuin tähän koruun. Kuva ei nyt anna ihan täydin oikeutta tälle, mutta tuossa on jotakin semmosta jännää lasia tuon mustan sisällä, mikä tulee vähän "ulos" tuosta riipuksesta ja mikä on tommosta tosi jännän väristä. Se rouva selitti miulle näiden korujen teosta, mutta en nyt muistan tän "lasin" sitä hienompaa nimeä.


Ja sit vielä lopuks...täddäddädääääää!



Miun oma Mansikki-tunika! Oon nii onnelline tästä! Nyt vaa oottelen, että nuo säät viilenis pikkusen, että pääsisin käyttämään tätä!

Semmone oli Sinin seikkailu Käsityökorttelissa!


18 kommenttia:

  1. Mansikki on ihana, minullakin niitä on jo kaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Miuta jäi tuo ruskeapohjanen mansikki kyl kutkuttelemaan myös...Pitää varmaan tilata se nettikaupasta ;D

      Poista
  2. Oletpas tehnyt ihania ostoksia tuolla! Mie niin toivon että käsityökortteli tulisi joskus myös tänne, no ehkäpä osun itse samaan aikaan sen kanssa vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös <3 Jooh, mieki olin tosissaa ootellu jo jonkun aikaa, et Käsityökortteli ehtis piipahtaa täällä. Mut odotus palkittiin! Toivottavasti siulla myös :)

      Poista
  3. Kiva kun kävit ja erityiskiitos kivasta jutusta :) Mie ostin ILOiselta KettuLiinilta lomamekon ja ai että se onkii ihana <3 Susannan Työhuoneen riepuja ja Kirjosillan heijastimia miul onkii jo ennestää nurkat täynnä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie näinki vissii Instassa tai jossain kuvan siitä siun mekosta! :) Ne pitkät mekot oli kans ihania, mut miun oli pakko kotiuttaa yks Mansikki <3 Ja joo, Susannan riepuja miullaki on, mut varauduin nyt tulevaan jouluun, ja Kirjosillan heijastimia en ollu viel päässy hankkimaa :) Ja ole hyvä vaan! :)

      Poista
  4. Ihana postaus. Voi kun olisi päässyt tuonne. Kauniita ostoksia olet tehnyt. Noista riittää iloa pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin, eikös, oon ihan samaa mieltä! :)

      Poista
  5. Ihanaa, että viihdyit ja löysit noin paljon kaikkea hienoa! Hassua sinänsä, että nuo KoiDesignin pampulat ovat mullekin ihan uusi juttu, vaikka olen tovin jos toisenkin viettänyt sillä kojulla. :D Pakko ostaa itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itelles ja teille kaikille Käsityökorttelin myyjille! <3 Ja joo, nuo pompulat oli miusta iha huippu hauska idea! :)

      Poista
  6. Tosi mahtavaa, että suosit käsityöläisiä ja ostat heidän tuotteitaan.Liian usein myyjäisissä törmää katselijoihin.Toki tuotteita saa myös katsella, mutta valitettavan usein huomaa että kauempaa otetaan "salaa" valokuvia ja jotkut kyllä tunnustavat suoraankin että "tulin vaan ideoita varastamaan". Varsinkin pienissä kylätapahtumissa olisi ostavat asiakkaat tärkeitä, koska eihän myyjätkään jaksa vuodesta toiseen käydä vaan jakamassa ideoitaan.Sitten kun myyjät kyllästyvät niin tapahtumat kuivuvat kokoon.
    Ihan kyllä tekisi mieli tulla käymään Joensuussa,ihania kojuja ja tuotteita olet löytänyt.Tuo mansikki-kuosi on ihana ja Koi designin hiuspompulat mahtava idea:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon iha samaa mieltä! Kyl mie haluun tukee Suomalaista käsityötä :) Ja miusta oli kiva, että kaikilla kojuilla oli kyllä kaiken kokoisille kukkaroille jotakin ostettavaa. Aina on se harhakuva, että kaikki käsin tehty maksaa maltaita. Mutta esim. juurikin nuo ihanat pompulat olivat vain muistaakseni 2e kipale, niin ihan tommosella pienelläkin ostoksella voi tukee :) Mie nyt hullaannuin vähä noiden ostosten kanssa, kun olin tosissaan kauan jo oottanu, että Käsityökortteli tulis tänne, niin mie menin sinne sillä mielellä, että pyrin ostamaan melkein joka kojusta edes jonkun pienen jutun, mikä miellyttää :)

      Poista
  7. Tuonne minunkin piti tulla, mutta tuli muuta estettä. Taitokortteli on aivan huippu paikka. Kivoja ostoksia olet tehnyt.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo Kimperin pipo! Ja Mansikki tunika!

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!