tiistai 15. heinäkuuta 2014

Blogin nimi

Videopostausta taas vaihteeks. Jospa sitä jossain vaiheessa oppis olemaan vielä luonnollisemmin tuon kameran edessä. Eiku vaa videota videon perään niih jospa se siitä.

Heitän teille tässä videossa pikkuruisen haasteen. Ottakaa haasteesta kiinni, jos siltä tuntuu!


13 kommenttia:

 1. Haaste vastaan otettu ja vastattu :) Käy kurkkaamassa Kaesan käsityötI

  VastaaPoista
 2. No olipas hauska nähdä sua :))
  Pisti hymyilyttämään noi sun miu ja miuta. Kivan kuuloista murretta.

  Sulla on näemmä ollut ihan samoja ajatuksia, kun mulla blogia perustaessa -> nimi pitää olla sellainen, että sen alle voi kirjoittaa mitä vaan. Mä tiesin jo aloittaessa, etten tuu kirjoittamaan pelkää käsityöblogia. Oon ollut nimeen tyytyväinen, vaikka aina välillä naurattaa miten se yhdistetään saman sukupuolen liittoihin jne. Yhdeltä lukijalta oli kyselty, onko se vihje tämän omasta elämästä, kun se aina tykkäilee mun päivityksistä fb:ssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos :'D Saan aika paljo kommenttii tuost miun "söpöst murteest" :) Vaikkakin huomaan, et videoilla puhun jotkut sanat vähä enemmä kirjakielimäisesti ku mitä normaalis puhees puhun.

   Ja jooh, itseasias miullaki oli vähä samantyyppine tapaus, ku yks vaihtoehto blogin nimeks oli Sateenkaaripipo. Siit tuli kuiteki parilt kamult just kommnettii, et siit tulee jotkut homoseksuaalit ym mielee. Miulla ei todellakaa heitä vastaan mitään oo, et se ei ois sellai haitannu, mut aattelin et jos löytyy joku semmone nimi, mikä ei oo mitenkää harhaanjohtava niih otan sit sen :D

   Ja khyllä, miusta on kiva et blogin nimen alle mahtuu kaikki, mistä haluu kirjottaa. Jos joskus käsityöinnostus lopahtaaki ja alanki kirjottaa vaik jotai pohdintaa omast elämäst tai muuta, niih ei tarvii olla heti tekemäs uutta blogia tai uutta nimee :) Miulla oli kans ajatuksena, et käsityöt on varmaa suurimmas roolis, mut et kyl haluun kirjotella kaikest muustaki :)

   Poista
 3. Voi pöh, kirjoittelin pitkät rimpsut tähän juuri ja sitten kaikki teksti hävisi jonnekin taivaan tuuliin! Toivottavasti nyt ei sitten ilmaannu multa kahta kommenttia yhtäkkiä....

  Piti sanomani, että ihana video ja ihan mielettömän upean värinen tukka :) Ja että sun blogin nimi on kyllä huippu. Kiva kun avasit sen taustaa ja syntyä! Itsellä blogi on juuri hiljattain vaihtanut nimeä ja olen silloin tehnyt aiheesta pienen postauksen. Mullakin kriteerinä oli, että nimen alle voisi kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta. Uudella blogin nimellä on mulle myös aika syvällinenkin merkitys, sillä haluaisin opetella elämään enemmän tässä hetkessä ja jättää kaikki murehtimiset vähemmälle. Se liika murehtiminen kun meinaa välillä vähän karata mulla käsistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih! Ei tullu ku tää yks kommentti vaan onneks :)

   Ja kiitos kovasti kehuista! Mukava kuulla vähä siunki blogin nimen taustaa. Siulla onki kivanniminen blogi. Tuosta saa varmasti aika syvällistä tarinaa kerrottua :D Miulla on tapana kans murehtia ja stressata ties mistä kaikesta, mut nyt "vanhemmite" oon opetellu vähä rennompaa otetta asioihi ja elämään ylipäätään. Tuo siun blogin nimi kiteyttääki aika hyvi tän :)

   Poista
 4. Taas ihana Sini :D Toi "Ääniä pipon sisältä" olis ollut aika hauska blogin nimi kans :D Mutta kyl tää sun blogin nimi on vaan niin hyvä ja kuvastaa sun blogia täydellisesti :) Itsekkin voisin postausta oman blogin nimestä laittaa, vaikka siitä oon aikasemminkin kirjottanut ja ehkä kirjoittaisin samalla ajatuksia myös nimen muuttamisesta. Se kun tuntuu tasasin väliajoin houkuttavan. Mutta palailen linkkaileen tänne, kun saan postauksen joskus tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos :)) Ja jooh, se ois ollu ehkä joteki hauskal taval "vinksahtanu" tai semmone lievästi hullu, niiko mie oon :'D Mut Pipon ytimestä kuulosti vähä ytimekkäämmältä :) Ja tuu ihmees linkkaa! Vaikkakin mie kyl huomaan itekki ku teet postauksen ;D

   Poista
 5. Tosi kiva aihe sulla videopostauksessa. Mun blogin nimi on tullut mun nimestä - Mari Anne. Siitä tuli heti mielleyhtymä niihin karkkeihin, joten siitä sitten karkkityttö. Mietin myös samaa kuin sinäkin eli halusin ettei rajaa liiaksi tuota aihealuetta, joten siksi tuli karkkitytön käsistä.. :) Tosin valmistamat tuotteet saavat nimikoinnikseen marianne, niin kuin blogin tuotteista voit nähdä.. Niissäkin kuitenkin tuo karkkiteema jatkuu :)

  VastaaPoista
 6. Ha haa! Ihanan energinen postaus!
  Minun HARAKAN AARTEET lähti siitä kun appiukko kutsuu mua harakaksi positiivisessa mielessä, kun tykkään kaikenlaisesta tavarasta, varsinkin tuliaisista =) ja niitähän saa aina kun appivanhemmat lomailevat paljon =)
  Harakka kun olen niin tietty mullakin on paljon aarteita esiteltävänä =D Tuotemerkkini HRKDESIGN on tietty Harakan Disainii =)
  Se siitä =D
  Hauska haaste KIITOS =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja kiitos vastauksesta! Mie taijjan olla lempinimeltäni sitte hamsteri, ku hamstraan vaikka mikä :'D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!