lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesävärihaaste feat Lankahelvetti!

Lankahelvetin Hennan kanssa mietittiin, että haluttais pitää yhessä joku kiva haaste. Haluttiin, että se ei oo mikään kauheen iso jumbohaaste, mut et kuitenkin tekemistä ois. Sittempä saatiin tämmönen idea:

  
Eli siis ideana on, että me annetaan jokaiselle viikonpäivälle oma väri, ja värit tulevat tässä: 

Maanantai: Musta
Tiistai: Turkoosi
Keskiviikko: Keltainen
Torstai: Terrakotta (Oranssi)
Perjantai: Pinkki
Lauantai: Lila
Sunnuntai: Saat itse päättää värin!

Sinun tulee haasteeseen osallistujana neuloa, virkata tai ommella joku käsityö, jossa nämä värit löytyvät juuri tässä järjestyksessä. Värejä voi siis toistaa koko työn ajan aloittaen aina uudestaan maanantaista, tai sitten työhön voi tehdä vain kerran tuon väririmpsun ja tehdä loput miten tykkää. Kunhan siis tämä värijärjestys löytyy mainitussa järjestyksessä jostakin kohtaa työstä. Väreissä on myös vähän pelivaraa, että jos siulta ei löydy just nyt esim. turkoosia, niin vaihda se vaikka johonkin muuhun sinisen sävyyn. Mutta yrittäkää pysyä näissä sävyissä edes jotenkin :)

EDIT:// Nyt voit osallistua myös Instagramissa tähän haasteeseen kätevästi julkaisemalla sinne kuvan valmiista työstäsi ja laittamalla kuvaan #kesävärihaaste
Myös ne, joilla ei ole blogia, voivat lähettää minulle tai Hennalle sähköpostilla kuvan valmiista työstä. Myö sit julkastaan nää kuvat, sekä nuo instagram-päivitykset kuun lopussa muiden valmistuneiden mukana. Miun ja Hennan sähköpostit molempien blogeista.

Nii ja jos haluut viilata pilkkua, niih neulo/virkkaa/ompele kukin väriraita aina sille määrättynä päivänä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Aikaa haasteen tekemiseen on noin kolme viikkoa, eli esitelkää valmiit työnne tämän kuun lopussa viimeistään 31.7.2014

Tuota haasteen kuvaa saa myös käyttää ihan vapaasti, jos haluutte. Sen voi myös ottaa itelleen "muistilapuks", ku siinä näkyy kaikki värit omille viikonpäivilleen :)

Myö jäähään jännityksellä oottamaan, että millasia juttuja saatte aikaseks! Ja kiva nähä, että millä tavalla kukin käyttää tuon väririmpsun. Inspiroitumisen hetkiä kaikille!


18 kommenttia:

 1. Mustaa lankaa löytyy, Sisareni laatujämiä, siis ehdottomasti mukaan! Toteutus on taas kerran erittäin omapäivnen, sen voin luvata jo etukäteen, siis neulon kyseistä väriä, mutta jokaisen ihan omana työnään! Sopiiko? On tässä pikkuinen Sytomyssy-buumi päällä ja lankojen kulutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo sovi :) Laita ne sit vaik loppukuvaukseen sellain tuohon määrättyyn värijärjestykseen :D

   Poista
 2. Loistavaa tytöt! minä myös mukana! :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Poikkesin ilmoittamaan, että valmista tuli Kesävärihaasteesta, ihan omapäisesti toteutettuna, tietty. koko viikon bloggasin tuloksia ja nyt ukkosen kuljettua ohitse sain kirjoituksen valmiiksi. http://neulemuistio.vuodatus.net/lue/2014/07/kesaretkilla sieltä löytyy. Kiitos hauskasta haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Kiitos itelles ku osallistuit :D Mie käyn kurkkaamassa!

   Poista
 4. Valmistaaaa!!! :) http://heidipeidipon.blogspot.fi/2014/07/kesavarihaaste-villasukat.html

  VastaaPoista
 5. Osallistuin! :) Ja tässä valmis: http://lankalabyrintti.blogspot.fi/2014/07/kesavarihaaste-kammettimet.html

  VastaaPoista
 6. Haaste ois valmiina viime tipassa.

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!