perjantai 26. syyskuuta 2014

Random hama

Nyt on niin randomeja hamahelmijuttuja, että ei mitään järkee.


Öööhhh... Mitäköhä näistä keksis? Ärsyttää kun nää hamahelmijutut meinaa aina vaan jäähä lojumaa laaitkon pohjalle ilman mitää järkevää paikkaa. Tetris-paloista tietyst sais hauskoja magneetteja, jos tekis noita vähä useemman... Ja rististä tietyst kaulakoru. Noh alkoha niit ideoita tulla!


No nää nyt ei oo iha nii randomeja. Lasinalusia tarvii aina! T: Lasinalusten hamstraaja


Mut näitä mie kyl mietin. Mitä mie teen facebookin logolla? Tuon kuoren nyt voi liimata vaik johonki pakettiin koristeeks, mut tuo facebook-logo taitaa nyt jäähä vaille tarkotusta.

Randomia viikonloppua vaa kaikille!

P.S. Huomaatteko, et miulla on vähä lyhentyny nää miun postaukset? Syy on yksinkertasesti kauheissa koulukiireissä ja muissa hommissa. Käsitöitäkää en oo meinannu ehtii oikein tekee vähään aikaan, muutaku luennoilla. Mut toivottavast tää täst kohta helpottais, niih pääsen tekemään vähä sisltörikkaampia postauksia. Mut kiva nähä, että ootte silti pysyny tääl kuulolla!

2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!