sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lova-kauluri

Halusin töihin lämpösen kaulurin tai huivin. Päikkärin pihalla kun pitää töröttää parhaimmillaan parikin tuntia pakkasessa, niin siinä tulee helposti kylmä. Vaikkakin tänä talvena ei oo viel paukkupakkasia tullukkaan. Mut pitää niihinki varautuu!

Näin tän kaulurin, kun olin yks päivä taas neuloskelemassa Käsityövakassa. Tosin siellä ollut mallineule tästä oli jo vähän virunut, ja se meni melkeimpä ponchosta. Sitä kun oli niin moni asiakas (ja mie monta kertaa) kokeillu päälleen. Mieki kyl luulen et tää venyy viel joku päivä vähä isommaks, mut se ei haittaa!Ohje: Moda 6/2010
Puikot: nro 6 pyöröpuikot
Lanka: Schachenmayr- LovaKuvat on vähän tönkköjä, kun miulla ei oo omaa kuvaajaa, niih pitää kaukolaukamisella kikkailla!


Mut kaulurista tuli ihana, kyl tykkään! Ja tota lankaa oli kiva neuloo, ku se oli vähä paksumpaa, niih työ valmistu nopeesti. Ja ois valmistunu vielki nopeemmi jos oisin ehtiny neuloo tätä ain enemmän ku kaks rivii kerrallaan.


6 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva kauluri, lämmittää hyvin hartioita myöten! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka kaunis! Ja ihana lanka! <3 Kyllä tuon avulla kelpaa tarjentua ;)

  VastaaPoista
 3. Hurjan kiva! Ja just niin kuin Tiiakin tuossa sanoi, riittää mukavasti hartioille saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tää onki just sen takia niin kiva, että lämmittää muutakin kun vaan kaulaa :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!