maanantai 25. huhtikuuta 2016

Hei hei pieni ystäväni

Lili kuoli tänään. Piti käydä eläinlääkärillä se lopettamassa. En ois todellakaa halunnu sitä tehä. Oisin vaa halunnu et löytyy tuost sen omast kämpästään pois nukkuneena. Mut näitä ku ei voi ite päättää. Sillä meni viikonlopun aikana sen kunto nii huonoks et ei se enää jaksanu mitää. Se vaa oli nii sitkee sissi ettei halunnu viimestä henkäystään ottaa ite, vaan piti siinä vähän auttaa. Mut onneks eläimille tää eutanasia on sallittua. En ois halunnu et se kituu tai tuntee kauheesti kipuja. Lili ehti elää kuitenkin hamstereiden vanhuusikään asti. Se ois nyt heinäkuun alussa täyttäny 2 vuotta, eli tosi vanhahan se oli jo. Nää karvapallerot ku yleensä elää korkeintaa 3-vuotiaiks. Täst tiiän, että mie ainaki hoidin sitä hyvin ja se pysy terveenä näihi viimesii päivii asti.

Tein Lilille pienen hautakiven ja ristin ja kävin sen äske hautaamassa. Kyl niist lemmikeistä, isoista sekä pienistä, tulee vaa kauheen tärkeitä.

Heihei Lili, pieni ystäväni. Vaikka sie olit iha pien ja mitätön maailman silmin, nii miulle sait kuitenki aikaan monta hymyä huulille ja paljon hauskoja hetkiä. Toivottavast siul on nyt parempi olla.

10 kommenttia:

 1. Voi ei! :( Nuo on kyllä vaikeita hetkiä, osanotto.

  VastaaPoista
 2. Kauniin haudan Lilille teit. Osanottoni!

  VastaaPoista
 3. Voi Liliä. Otan osaa. Mulla on 3 gerbsua ja haaveilen hamsterista, mutta mies ei oikein oo samaa mieltä. Juuri eilen hain kissamme tuhkat eläinklinikalta :(

  VastaaPoista
 4. voi, osanottoni :(
  hän oli niin sievä ja pieni ja pörreä.

  VastaaPoista
 5. Vaikea, mutta oikea päätös! Hienoa, että teit sen. Nähnyt niin paljon niitä, jotka vaan antavat eläinten kituuttaa. Tai näin mä sen koen.

  Instassa säikähdin, että miten se Lili nyt jo meni, että oliko sairas. Aika on mennyt tosi nopeasti :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tässä melkein kaks vuotta vierähti, että vanhaks se kyllä eli :) Ja joo, vaikka tosissaan olikin vaikeeta viiä se sinne lääkäriin, niin oli se kuitenkin tavallaan helpottavaa. Tietää ainakin että nyt sillä on hyvä olla.

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!