keskiviikko 2. elokuuta 2017

Vihdoin

Härrekyyd, kattokaa nyt! Miul on neuletyö kädessä! Tänää on ollu nii sateinen päivä että työpäivän jälkeen alko piiiitkästä aikaa tekee miel neuloo! Ihmeiden aika ei ole ohi! Eikä nähtävästi myöskään inspiraatioiden aika! Onneks! Lisäks mie tässä neuletta tikutellessani mietin, että miten mie saisin tänne blogiin taas vähän eloa... Oon joskus tehny pari postausta tälleen kännykän Blogger-sovelluksen kautta ja ihan käteväähän tää kyllä on. Huonoja puolia on tosin ne, että kännykän kuvanmuokkausohjelma ei oo niin hyvä kun koneella enkä jaksa alkaa kännykällä vääntämään niitä vesileimoja. Lisäks en tykkää siitä, että tää sovellus työntää kaikki kuvat vaan yhteen putkeen. Tykkään mielummin laittaa kuvat ja tekstin limittäin ja vähän vuorotellen. Mutta semmosia pienia arjen postauksia voisin ehkä tehdä tätä kautta? Ja jos sitä kautta sais tänne taas vähän eloa. Kommentteja ja ideoita tähän, rakkaat lukijat? :)

4 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun teit postauksen :) Mitä olet neulomassa? Arkiset postaukset on kivoja, jos neulejuttua ei riitä :) Minuu ei kyl haittaa vaikka ois teksti ja sit kuvat putkessa. Tee sillai, miten koet tämän itsellesi helpoimmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et lukijoita on viel säilyny täällä ja et joku jaksaa kommentoidakki :'D Oon välillä jo melkei menettäny toivoni tän blogin suhteen mut jospa tää nyt tästä viel iloks muuttuis :D Mut siis joo, tuommosta iha tosi simppeliä huivia neulon, mut siihe pitäis tulla yks kikka... Jos vaa opin tekemää sen ja jos hermot riittää :'D Esittelen sit sen blogissa... Jos se joku päivä valmistuu :'D Mut kiitos kommentista! Kyl mie vähä luulen et taijan perehtyy tuoho puhelimen Blogger-sovelluksee vähä paremmin, nii jospa sitä kautta tulis sit enemmän bloggailtua :)

   Poista
 2. Jee, epäsäänöllisestikkin on kiva saada uusia postauksia luettavaksi. Minä itse olen niin kausiluontpinen eläjä, että sekä neulominen, että bloggaaminen yleensä on kesät tauolla... sitten tälleen syksyn myötä alkaa taas. Kesät on puutarhahommille, tosin voisin ehkä koittaa saada tyhjän puutarhablogin eloon xD
  Mutta on kiva, että tää blogi on edelleen eläväinen, epäsäänöllisyys ei minuu haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Mieki mietin, että ehkäpä syksyn tullessa bloggaamisinto palais taas. Kiitos kommentista :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!