torstai 14. joulukuuta 2017

Kun käsityökärpänen puree...

...Niin se puree sitten ihan kunnolla! Pikkusisko laitto tänään viestiä, että hää on innostunu virkkaamaan ja alotti niinkin "pienellä" projektilla ku isoäidinneliöpeitto. Lähetin hälle kuvan omasta keskeneräisestä isoäidinneliöprojektistani ja siinä käsityöjuttuja penkoessani mietin, että vois nyo parit huivilangat neuloo jo alta pois.

Ostin tätä lankaa (Schachenmayrin Bravo Big Color) muutamia vuosia sitte monta kerää sillä ajatuksella, että teen itelleni yhen huivin ja kavereille loput. Oonki tätä jo toteuttanu, mut vielä oli kaks kerää jääny laatikon pohjalle. Tän päivän aikana sain tuon toisen jo neulottua ja nyt aattelin vielä illan päälle alottaa tän toisen. Nää valmistuu tosi nopeesti paksun langan ja isojen puikkojen ansiosta, joten näitä on mukava tehä tämmösenä "käsityöinnostuksen herättelijänä".

Tuon sinisen huivin, joka on kuvassa vasta puikoilla tulossa, aattelin ehkä pitää itelläni ku rakastuin tuoho väriin! Toine on menossa ystävälle.

1 kommentti:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!