perjantai 12. tammikuuta 2018

Pipon ytimestä 5 vuotta!

Tänään tulee 5 vuotta kuluneeksi siitä, kun alotin tän miun pienen blogin. On ollu aivan ihanaa saada purettua tänne kaikki käsityöinnostus. Blogi on vuosien mittaan toiminut itselleni myös erittäin tärkeänä "muistikirjana", kun haluan tehdä taas uudestaan jonkun vanhan ohjeen mukaan käsitöitä. Teiltä lukijoilta on tullut aivan ihania kommentteja pitkin matkaa ja ne ovat aina piristäneet päivää. Joten SUURI KIITOS näistä menneistä vuosista!

Vaikka blogi elääkin tällä hetkellä hieman hiljaisempaa aikaa, niin yritän saada piakkoin viimeaikojen käsitöitä päivitettyä tänne. Kyllä, olen pitkästä aikaa saanut jotain valmiiksikin!

...ja ehkäpä perinteistä synttäriarvontaakin voisi miettiä... Se kun on tainnu pari kertaa jo jäädä välistä, niin en tiedä miten perinteinen se enää on, mutta alussa ainakin arvonta tuli järjestettyä. Jospa näille synttäreille saisin arvonnan järkättyä!

Kiitos teille ihanille lukijoille!

8 kommenttia:

 1. Onnea! Viiden vanha villahousu. Oletko neulonut suloisia, villejä, kauniita villahousuja itsellesi tai lahjaksi? Puuhääpäivä on 5. hääpäivä, olisiko sinulla aika neuloa jotakin puista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Villahousut on vielä neulomatta, tosin nekin ois kyl haaveena joskus neuloa :D Ja puista...hhmmm... pitääpä laittaa korvan taa :D

   Poista
 2. Paljon onnea viisivuotiaalle, vaikkakin vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille!! Ja sinulle! terkuin toinen hiljainen bloggari... :P

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!