perjantai 14. marraskuuta 2014

Käsityövakan muutto osa 1/2

HUOM! Nää kaks tulevaa Käsityövakan muutosta kertovaa postausta ei oo mitään maksettuja mainoksia. Käsityövakka on vaa miun lemppari lankakauppa ja siitä on kiva kirjotella myös tänne blogiin. Tottakai siis hehkutan, kun se muuttaa uuteen, isompaan ja hienompaan tilaan! En siis oo Käsityövakan työntekijä tai mitään semmosta, vaan oon yks kanta-asiakkaista ja tutustuin sit sitä kautta omistajaan. Vietän Käsityövakassa tosi paljon aikaa neuloskellen ja ihmisten kans jutellen.

***

Käsityövakka muuttaa parhaillaan uusiin tiloihin ja miehä lähin innokkaana auttamaan muutossa! Onneks muuttomatkaa ei ollu ku muutama sata metri, mut oli siin silti roudaamista ku yläkerrasta alakertaan ja taas uuestaa... Ja uuestaa... Ja uuestaa....


Langat säkkeihin! Kauheeta kattoo tyhjii hyllyjä...


Noh, säkit oli ainaki parasta laatua- ja parhaan nimisiä... ;D


Hyllyt tyhjenee vaa...


Rullakoiden avulla kalusteet ja langat uuteen paikkaan! (Tää kuva on jo sielt uuest paikast)

Kyl on lankakaupas tavaraa!Pohjapiirrustus.


Ja mie rupesin kaverin kaa laittelee nappihyllyy, ku napit saapu paikalle.


Valmis!


Saatii ekan päivän aikana kaikki tavarat pisteestä A pisteeseen B.Ja langatki alko löytää omat hyllypaikkansa. Nyt on jo vähä kotosampi olo!

Käsityövakan avajaiset on nyt tulevana maanantaina 17.11. Laitan sit kuvia uuesta ja entistäki ihanammasta lemppari lankakaupastani! Onneks on sunnuntaina yövuoro, niih pääsen heti herättyäni valtaamaan sohvan, josta omistaja (ja mie) on haaveillu jo pitkää. Entisee tilaa ei sohvaa mahtunu, mut nyt mahtuu!2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä yksi parhaista lankakaupoista! Mie oon monesti vaan ohi ollut menossa, mutta aina se vaan huutelee sisälle. Ihan parasta palvelua ja paras valikoima erilaisia lankoja ja tarvikkeita. Jos Joensuusta pitää kahta paikkaa suositella, niin kahville kannattaa mennä Kauppaneuvoksen kahvilaan ja lankaostoksille Käsityövakkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä! :) Omistaja ottaa tosi hyvin ja nopeesti kaikenmaailman uutuuslankoja ja on aina aallonharjalla lankojen suhteen :D Ja hirmu laaja valikoima, todellaki! Löytyy vähä kalliimpia lankoja ja myös opiskelijabudjettilankoja, mut nekään ei oo koskaan ollu huonolaatusia :) Ja palvelu pelaa!

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!