maanantai 3. marraskuuta 2014

Mummot kätköillä!

Koituduin tänään parin päivän mummolaireissulta. Kyl siellä on joka kerta vaan niin ihanaa käydä!
Otsikko siis meinaa sitä, että heti kun olin päässyt mummolaan, niin avasin tietysti kätkökartan ja kattelin, että löytyyköhän niin pieneltä paikkakunnalta yhtäkään kätköä. Ja kyllä löyty, yli kymmenen! Jes!

Kerroin mummolle geokätköilystä ja mummo oli iha tohkeissaan, et lähetäähä ettimää ne! Sunnutaina oli vaan tosi kökkö sää, joten siirrettiin kätköily maanantaille ennen miun kotia lähtöö. Noh ei myö ehitty ku kolmee käydä ettimässä ja yks löydettii. Mut tää meinaa siis sitä, et ens mummolareissulle ois ohjelmassa ainaki uus kätkölenkki ja vähä paremmalla ajalla!

Lili oli myös mummolassa mukana:


On se kätevää ku Lilin koko kämpän saa helposti mukaan :D
"Taas kuuluu se kameran ääni..."


"Anna miun syyä rauhassa!"


Toine iha poskipussit täynnä :'D Mie kyl näytin varmaa iha samalta mummon ruokien ääressä!


Käytiin pyhäinpäivänä hautuumaalla viemässä kynttilöitä meidän sukulaisten haudoille.


Hautausmaa oli kyl upeen näkönen ku oli varmaa tuhansia kynttilöitä! Ja tuo hautausmaa on viel semmone et se ei oo tasane, vaan tavallaan pienen mäen rinteellä. Kaikki kynttilät näkee siis kerralla hyvin.


*Hiljasuus*


4 kommenttia:

  1. Mummola on aina paras paikka! Onneks oma mummo asuu melkeinpä naapurissa :) suloinen pieni karvapallokin pääs reissuun :) meilläkin murut onnellisia jos pääsevät mummolaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon kans aina onneni kukkuloilla jos saan jörkättyy vapaa-aikaa silleen et ehin käyä mummolas pyörähtää :) Paras paikka, todellaki! Onneks miullakaa ei oo mummolaa ku noin puolentoista tunnin ajomatka, niih ei oo paha :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!