torstai 5. maaliskuuta 2015

Värikästä arkea osa 6

Kyllä ne jotkut lankakerät on vaan upeen värisiä!


Nam <3 Täst keräst ei oo viel syntyny mitää... Oottelee tuos hyllys inspiraatiopuuskaa. Lankahan on Adriafilin Knitcol trends.

***

Nii et esitellää nyt sit lankoi, ku valmiit käsitöitä ei oo esiteltävänä. Tää nyt tietyst on tää postaussarja, mut kuiteki. Mut tuo helmikuu tai olla aika monen bloggarin kohalla aika hiljanen kuukaus. Tai ainaki oon monest blogist nii lukenu. Itelläni on kyl ynt selvästi tämmöne vähä hiljasempi kaus menos käsitöiden osalt. Mut onneks tän takii mie kirjotan blogiin myös muist jutuist. Keskeneräsii töit kyl on, mut ei oo innostusta nyt oikei tarttuu puikkoihi/koukkuu. Mut enköhä mie koht tervehdy täst notkahduksest!


10 kommenttia:

 1. Mikä herkkulanka! :) ja kyllä se neuloosi taas sieltä iskee ;) itsellä oli vähän sama olo joku aika sitten. Nyt toivoisin, että päivässä olis enemmän tunteja. Viime yönä neuloin klo 00-01 ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen kerä, eihän tuota raaskisi käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä! Se on nii nättiä tuos kerällä :D

   Poista
 3. Onneks tulee kevät ja sen myötä kaikki ihanat värit! Tämä sunki kerä on kyllä niin herkku väreiltään :) Aloita neuloosin houkuttelu jostaki iisistä ja pienestä ja valihe just joku kiva väri, niin eiköhän se sieltä rupia heräileen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kevättä ja kesää täs itekki oottelen :) Ja jooh, oon yrittäny alkaa tekee semmosii värikkäitä ja nopeesti valmistuvia töitä, niih eiköhä tää täst taas koht lähe ;)

   Poista
 4. Kelpais minullekin väriensä puolesta tuo lanka! :) Kiva lueskella että muillakin on ollu vähän hiljaisempi vaihe menossa bloggaamisessa, en siis ole ainukainen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, aika monella tuntuu olevan nyt motivaation puutetta käsitöiden saralla :O Aika jännää et näin monella... Mikäköhä aalto nyt on oikei menossa :O

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!