lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tärkeää infoa Silmukan ytimestä-haasteesta!

Miun ja Silmukan saalistajan melkein kaks vuotta sitte kehittelemä Silmukan ytimestä-haaste on keränny jo aika ison ja tiiviin osallistujajoukon. Myö ollaa iha ihmeissään täst yleisöryntäyksest ja ollaaki melkeempä joka kuukaus ain ylistetty, et mite ihanaa et työ lähette ain mukaa ja mite ihanii töitä työ ootte taas saanu tehtyy!

Alettiin siis pohtimaa, et oiskoha Silmukan ytimestä-haasteella hyvä olla jo ihan oma blogi? No kyl! Ku sil on oma blogi, nii se helpottaa haasteen seuraamista tein osallistujien kannalt ja lisäks se helpottaa myös meitä, ku myö saahaa omast blogist pois mm. tuo osallistujalista ja saahaa muutenki keskitettyy kaikki haasteesee liittyvät jutut tuonne sen omaa blogii.

Elikkä siis tän pitemmittä puheitta, käykääs kaikki vanhat tutut ja uuet haasteesta kiinnostuneet kurkkaamas tää (klikkaa kuvaa):

http://silmukanytimesta.blogspot.fi/


Ja liittykää lukijaks samalla, tällee ette missaa yhtäkää uutta kuukauden haastetta! Huhtikuun alusta alkaen haaste siis siirtyy tuonne omaan blogiinsa! Kiitos ja kumarrus!


2 kommenttia:

 1. Tänk juu, tää on hieno juttu!
  (Ehdin jo säikähtää, ettettehän meinaa lopettaa :-D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eijjei sentään, eihä myö nyt näi hienoo haastetta voijja lopettaa! :) Päätettii vaa siirtää toiminta omaan blogii, jotta se on sekä teille lukijoille että meille haasteen emännille vähä helpompaa :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!