perjantai 3. huhtikuuta 2015

Apuuvvva!

Miul tarttu joskus kirppikselt mukaa kaks tämmöst pient lokerikkoo. Oon yrittäny miettii, et mitä näist oikei keksis mut ei oo raksuttanu. Oisko teil jotai ideoita, armaat lukijat?


Simppeleintähä ois vaa keräillä jotai pikkutavaroita noihi lokeroihi, mut halusiin eka miettii et voisko näist keksii jotai vähä omaperäsempää... Hhhmm...16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei, aika hyvä idis! Kiitos :D En tajunnukkaa ite tuota!

   Poista
 2. Hienot! En nyt sinulle keksi ideaa, mutta mä olen haaveillut poikien autoille tuollaisia, sais hienosti esille autot :)

  VastaaPoista
 3. Minä tekisin tauluhyllyjä pikkutavaroille
  Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ala keräillä itsellesi tärkeitä, pieniä valokuvia ja liimaa tuonne lokeroiden "pohjalle". Hauska valokuvakehys-systeemi seinälle. Itse varmaan vielä maalaisin valkoiseksi, kun meillä on aika tummat seinät, niin erottuisi paremmin :-)
  Tai jos pohjalevy lähtee nätisti irti, niin päälystä se kivalla tapetilla tms. Tulee vähän pirtsakampi pikkutavaralokerikko.
  Muistahan sitten näyttää lopputuloskin, mihin sitten päädytkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mite söpö idea! Pitää laittaa tuoki korvan taa :) Ja tottakai näytän sit tääl et mihi päädyin, kuha nyt sais aikaa askartelulle :)

   Poista
 5. Nukkekoti? Valokuvia? Tietysti perheen pientavaroiden säilytys, Isännän mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä saaha miespuolisen mielipide kans :D Kiitos ideoista!

   Poista
 6. Maalasin tuommoisen valkoiseksi ja laitoin seinälle ompelukoneen taakse. Nyt siinä säilytettään ompelulankoja , sormustimia ja muita pieniä ompelutarvikkeita ja näyttää ihan hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie nään silmissäni mite söpölt se näyttää! :) Miul ei vaa oo ompelukonetta, mut kyl ompelutarvikkeit löytyy... Hhhmm..Kiitos vinkistä :)

   Poista
 7. :D siis mä en tiedä mistä tää ajatus tuli mun päähän, mutta kerronpa sen kuitenkin... Jos noihin hyllyihin liimaisi pieniä lankakeriä.. koristeeksi ? tai muistuttamaan hyvistä lankamerkeistä/sävyistä ? Maalaisi hyllyt vaikka valkoisiksi/mustiksi ja sinne pikku keriä hyllyille nököttämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mite söpö idis! Hyvä et kerroit, tuo on oikeesti hauska idea :D Apua, miul tulee koht vaikeus päättää et mitä näil teen! Toisaalt, jos en liimaa noihi lokeroihin mitää, niih sit voi vaihella ain eri ideoiden kesken.... :) Kiitos idiksestä!

   Poista
 8. Ite oon tollasissa pitäny kynsilakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on vaa nii pienet lokerot et kynslakat ei mahu, mut hyvä idis :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!