maanantai 20. huhtikuuta 2015

Liikaa tekemistä-liian vähän aikaa

Kyl tää elämä tunuu välil vaa valuvan pois ilman et ees ite sitä tajuu... Onneks kuiteki käsityökärpäne on käyny purasemassa!


Näistä ois tulossa semmone aika iso työ...


... Kuha löytyis taas enemmä aikaa. Mut onneks olo on jo vähä pirteeempi ja tuntuu et käsityöt innostaa taas :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt:)
  Minulla oli myös menossa hiljaisempi kausi ksitöiden suhteen,mutta nyt pitäisi saada itsensä motivoitua vaikka puoliväkisin, kun on myyntitapahtuma tulossa...Ideoita on vaikka kuinka, mutta jotenkin mistärän ei tule mieleistä ja sitten lipsuu tekemän ihan muuta kuin pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja joo, aika monella on tuntunu tää alkuvuos olevan vähä hilajsempaa käsitöiden sarallaa. Kaikki on varmaa neulonu nii paljo jouluks et tuli mittarit täytee :D

   Poista
 2. Mukava kuulla, että olosi on pirteämpi ja että käsityöt maistuu taas. Pian on siis luvassa postausta jostakin ihanasta neuleesta. Mielelläni toki katselen muiden keskeneräisi ja UFOja. Se helpottaa oloani, että on muitakin, kuin minä, joilla ei aina puikot oikein suihki. Minulla on virkkausmania. Neulonta ei nyt (taaskaan!) oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ei tääl joka päivä, eikä joka viikko ees neulota :D Tämmösist keskeneräisist jutuista saattaa joku saaha inspiraatioo esim väreistä tai kuvioista, niih on näitäki iha kiva jakaa välil :) Tän työn postaamisee menee varmaa vielö jonku aikaa, kun on vähä isotöisempi juttu, mut jos täs välil sais jotai pienempii töitä valmiiks :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!