keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Homomaatuska Tomppa

Hehkutin pari postausta sitten ihanista bambutiskiräteistä, joita saa Susannan työhuoneen riepukioskilta. Tässä vähän aikaa sitten Susanna mietti blogissaan, että minkä uuden tuotteen/kuosin hän keksisi. Joku ihana lukija oli hoksannut ehdottaa hänelle homomaatuskaa, ja siitä se ajatus taisi lähteä.


Pakkohan miunkin oli hankkia itselleni omat homomaatuskat! Nuo rievut oli ihan must-juttu saada, mutta sitten kun huomasin, että tällä kuosilla on myös paitoja, niin en voinut olla ostamatta omaa Tomppa-paitaa. Vhään jäi kyllä Tomppa-laukutkin huutamaan miun nimeä, mutta pitää tilata semmonen seuraavassa satsissa.


Ostin itselleni valkoisen ja mustan rievun ja nuo avaamattomat menivät ystävälle. Näissäkin on mukavaa se, että tuo musta on karheampi, eli se on tarkoitettu juurikin tiskirätiksi ja tuo valkoinen on sileämpi, eli sitä voi käyttää esim. kasvojen pesuun.


Ja tuosta paidasta on muuten pakko sanoa, että se on ihan MIELETTÖMÄN ihanan tuntuinen päällä! Sekin on bambukangasta, joten se on tosi pehmeä ja kevyt päällä. Mie menin jo ehdottamaan Susannalle, että tekisi tällaisia paitoja myös muilla kuoseilla. Saisin täytettyä vaatekaapin näin ihanan tuntuisilla paidoilla!

Niin ja jos sie kiinnostuit Tomppa-tuotteista, niin niille on ihan oma verkkokauppa TÄÄLLÄ *KLIK*  Tomppa-riepuja ja muita Susannan ihania riepuja saat tietysti Susannan työhuoneen riepukioskilta.


8 kommenttia:

 1. Jep tuo Tomppa on kyllä ihan huikea idea :)

  VastaaPoista
 2. Eiii, vähän huippuja!! :D Pitää itellekin kyllä tilata tuollainen tiskirätti :))

  VastaaPoista
 3. Oon seurannut susannaa jo vuosia ja meiltä löytyy vaikka mitä sen putiikista.. on kukkaroa, kassia, rättiä ja tarjotinta.. Mutta nää homomaatuskat on kyllä niin parhaat. :)) Kiva kun säkin olen innostunut näitä tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, miullaki on Susannalta tilattu lempiriepuja, niitä maatuskakukkaroitakin himoitsin, mutta en ehtinyt sillon tilaamaan :( Mut onneks Tompasta on nyt tehty paljon muutaki ku riepuja! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!