torstai 30. heinäkuuta 2015

Keski-ikäinen hamsteri

Tasan vuosi sitten hankin pikkuisen ystäväni Lilin itselleni syntymäpäivälahjaksi. Tänään on siis miun synttärit ja tavallaan myös Lilin. Lili oli tosi noin kuukauden ikäinen kun sain sen (eli siis luovutusikäinen), joten Lilin oikeat synttärit olivat joskus alkukuusta. Mutta samahan se on juhlistaa tätä yhdessä!


Hyvissä voimissaan tää pikkunen on. Lili alkaa jo tavotella hamstereiden keski-ikää näin vuoden ikäisenä. Nämä otukset kun elävät vain noin 1,5-3 vuotiaiksi. Toivottavasti Lilistä ei nyt ihan heti aika jättäis, siitä on tullu miulle jo niin rakas pieni otus.


Ja ite en nyt ihan vielä keski-iän ovia kolkuttele, täytän tänään siis "vasta" 24 vuotta. Silti on vähän tukahduttavaa ajatella, että seuraavat synttärit on sitten ne neljännesvuosisadan kekkerit ja sitten alkaa jo kolmekymppiset olla lähempänä kuin kakskymppiset... ÄÄK!

Noh mutta nyt aion nauttia viimeisistä nuoruusaikuiden vuosista. Sain onneksi täksi synttäreiksi itelleni (ja poikakaverille) käpykakun! Kävin jo eilen Prismasta tämän hakemassa, kun aina aikaisemmin kun olen käpykakkua halunnut johonkin tilaisuuteen ostaa, niin ne ovat aina loppu. Mut nyt sain omani! Ja kuoharipullo odottelee iltaa vielä jääkaapissa. Pitihän se nyt kuvaa varten tottakai ottaa tuohon pöydälle :D


6 kommenttia:

 1. Iloista synttäripäivää teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea teille molemmille :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut!
  Kiitokseksi SY-haasteestanne minulleki olisi haaste sinulle.
  Kurkkaahan mun blogiini, ja mieti, haluaisitko osallistua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, miepä käyn kurkkaamassa! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!