maanantai 10. elokuuta 2015

Talking to myself-korut

Tilasin vähän aikaa sitten ihania koruja eräältä Suomalaiselta tyttöseltä Millalta, joka väkertää näitä koruja ainakin toistaiseksi vielä ihan harrastuksenaan. 

Kyseessä on siis Talking to myself-korut Postauksen lopussa kerron tilaamisohjeet, jos innostuitte koruista. Kanattaa kyllä jokatapauksessa käydä Millan korujen Facebook-sivulla josta mie löysin nämä kaikki korut ja ihastuin täysin! Nämä ovat siis Millan ihan itsensä väkertämiä, eli todellakin Suomalaista käsityötä parhaimmillaan.

Tämmönen paketti miulle tuli:


Ensinnäkin; korut tuli ihan älyttömän söpössä popparipussissa!


Galaxi-kaulakoruSiipi-hiuspinnitJa vielä pikkunen pullo, jossa on "Mermaid tears" etiketti. Eli pullo sisältää ihka aitoja merenneidon kyyneleitä ;)


Miulle tuli oikeesti ihan tosi suuria vaikeuksia päättää että mitä haluan tilata! Miulla on vielä lista koruista, jotka haluan tilata vielä joku päivä. Tommone pikkunen pullo on ainakin saatava semmosena versiona, missä on sisällä punasta nestettä ja etiketissä lukee "Vampire blood".

Tykkäsitkö koruista? Näiden ihanien korujen tekijään Millaan voi ottaa yhteyttä Faceookin kautta. Itse siis toimin niin, että lähetin hänelle viestiä siellä ja kerroin, että millaiset korut haluan. Kaikkiin koruihin voi siis itse vaikuttaa, että minkä näköisen haluaa. Esimerkiksi tuohon galaxi-laattaan oli vaihtoehtona erilaisia kuvia, joista mie sitten valitsin miun lempparin. Eli Facebookista vaan selailemaan tuotevalikoimaa ja laittamaan viestiä Millalle.

Mie lähenkin tästä kattelemaan noita myös, sinne on nähtävästi tullu uutuuksia! ;)

6 kommenttia:

 1. Blogistani löytyy sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä! Pitääkin käydä katsastamass :) Ja sulla on muuten haaste mun blogissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Ja joo, mie käyn kurkkaamassa et millanen siellä on :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!