sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Pipopää Lontoossa osa 5

Madame Tussaudin vahakabinetti oli tietysti ihan must see-kohde.


Vahakabinettia etsiskellessä tuli Baker Streetillä vastaan tietysti itse Sherlock Holmes.

Näytän vahakabinetista muutaman miun suosikin, mut en täältäkään viitsi kaikkia kuvia laittaa, että en nyt koko paikkaa paljasta niille, ketkä siellä haluavat joskus käydä.

Tässä ensin Madame Tussaud itse työnsä parissa:


Ja sitten muutama miun lemppari:Tunnistatteko kaikki? ;)
Einsteinin kanssa oli helppo ottaa selfie, koska se oli niin lyhyt :D Muidet nukkejen kanssa oli hankalaa ottaa yhteiskuva, kun olivat niin pitkiä. Tää on yks huono puoli yksin matkustamisessa: ei oo ketään, kuka ottais kuvan. Mut toisaalta, miksipä mie nyt menisin kaikkia kuvia rumentamaan omalla pärställäni :D


Amy <3 (ja vähän antava kaula-aukko)


Jos käsitin oikein, niin vahakabinetissa on välillä vaihtuva näyttely. Tällä kertaa siellä oli Marvel superheroes-näyttely, eli siellä oli nukkeja Marvelin supersankareista.Lisäksi siellä oli Marvel-teemainen 4D näytös.


Ja ei, se ei ollut pelkkä lyhytelokuva, vaan penkeissä oli efektejä. Sain mm. Hulkin "räät" päälleni :D


Loppusuoralla yksi toinen turisti tarjoutui ottamaan miusta kuvia, kun huomasin, että kamppailin selfie-kuvien ottamisessa.


Ja hengailin Han Solon kanssa.

Madame Tussaudilla oli myös semmonen "kauhukammio"-osuus. Mie olin tietysti ihan innoissani siitäkin, kun en yhtään arvannut, että siellä on semmonenkin! (Kai luitte tuon miun edellisen Lontoon-postauksen siitä, miten tykkään kaikista kauhujutuista?) Otin sieltäkin kuvia, mutta ne on aikas raakoja, joten en viitsi laittaa niitä tänne blogiin asti. Tämän yhden kuvan uskallan kuitenkin ehkä laittaa ilman, että heikkohermoiset pyörtyvät:


Dracula otti vastaan kaikki kauhukammioon uskaltavat. Ja siis siellä oli loput nuket ja asetelmat aika verisiä ja raakoja, tää Dracula oli vaan tämmönen mieto alotus.Madame Tussaud oli kyllä myös huikee paikka!

4 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!