sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Pipopää Lontoossa osa 8

Noniin NYT tulee virallinen viimenen osa miun Lontoon reissusta. Kiitoksia kaikille ihanista kommenteista, mitä ootte jättäny näihin reissupostauksiin! Sain vissii aika monelle matkakuumeen päälle. Ei kun vaa lippuja tilaamaan! Reissaamine tekee aina hyvää.

Mutta nyt siis viimenen osa, eli ostosten esittely. Tässä ei oo ihan kaikki (mm. vaateostoksia en kuvannu ollenkaan), mut tulee edes vähän näytettyä, että mitä ostelin.


Ensinnäki- pientä "krääsää", jotka on helppo lähettää postissa tuliaiseks mm. pikkusiskolle, iskalle ja äitille. Magneetteja, avaimenperiä ym.


Tykkään tuosta Undergroundin logosta. Tottakai miun Kånkeniin piti ostaa semmonen avaimenperä roikkumaan.


Sekä työreppuun. Lontoossa käyneet tietävät tuon "mind the gap"-fraasin tarkotuksen. Tuo alko tulla sen viikon aikana jo korvista ulos kun kokoajan sai kuulla tuota.


Ja mie rakastuin kuosina myös tähän Lontoon Underground-karttaan. Tää kuviointi löytyki vaikka mistä tuotteista. Itelleni ostin tän mukin,


keittiöliinoja japaidan.Osotan tuossa sitä Holbornin asemaa, joka oli miun lähin asema hotellilta.


Ja tottakai Undegroundin logoa oli myös paidoissa. Tämän toin poikakaverille.


Koska keräilen kivoja postikortteja, nii tottakai niitäki tarttu mukaan.


Kangaskasseille on aina käyttöä! Näitä ostin myös tuliaiseks, kun nämäkin saa aika pieneen pakettiin kulkemaan postin kautta.


Ja eihän Englannista voi lähtee ilman teepakettia! Ja tässä paketista jää muisto vielä teenjuonnin jälkeenkin, kun nuo peltipurnukat on niin söpöjä, että laitan ne varmasti esille.

Vaateostoksilla kävin lähinnä Primarkissa. Siellä oli edes vähän halvempaa (Lontoo kun on muuten aika kallis paikka), niin sieltä viitsi ostaa isommankin kasan vaatteita. Miussa ei kuitenkaan asu mitään muotibloggaajaan, joten totesin, että en otanyt vaatteista kuvia. Ne pitäis olla päällä, jotta ne näyttäis fiksulta jne. Ehkä tekisin niistä jonkun videon...? Saas nähä!
6 kommenttia:

  1. Onpas vaikka mitä kaikkee ihanaa, varsinkin nuo peltiset teepurkit!:)

    VastaaPoista
  2. Nämä Lontoo-päivitykset ovat olleet ihania! Itse olen käynyt myös Lontoossa muutama vuosi sitten ja on tullut paljon kivoja muistoja mieleen näitä lukiessa :).
    -Sanna

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!