keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Marraskuu pikavauhdilla ohi

No huhhuh, onpas marraskuu mennyt äkkiä! Uudessa työpaikassa riittää hulinaa ja vilskettä ja senpä takia mie oon ihan rättiväsyny aina ku pääsen töistä kotiin. Käsitöitä on kuitenkin kokoajan valmistumassa ja aion kuvata ne blogiin heti kun saan jonkun valmiiksi!


Laitan muutamia kuvia Käsityövakasta ja neulekerhosta, ettei tää postaus ois ihan kuvaton.


Mutta siis, oon listannu jo monta aihetta, että mistä aion tehdä postauksen. Ihanaa kuitenkin huomata, että te ihanat lukijat ette häviä mihinkään, vaikka muutaman päivän (tai parin viikon) tauko tulisikin! Kiitos!


Ja kohtahan on joulukin! Sitten pääsee tekemään postauksia joululahjoista ynnä muista!


Tällä postauksella ei ollut nyt muuta ideaa, kun antaa teille lukijoille tieto, että blogi ja te lukijat ootte kyl mielessä! Voi kun voisikin elää semmosta elämää, että sais neuloo sillon kun huvittaa, eikä sillon kun vaan ehtii ja että olis enemmän vapaa-aikaa! Mutta toisaalta, pitää olla onnellinen myös siitä, että on töitä. Ja vielä oman alan töitä ja työpaikka, jossa tykkään olla.

Mutta älkää siis heittäkö pipojanne nurkkaan! Vähän ajan sisään on tulossa vaikka mitä jännää tänne blogin puolelle! :)


2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!