tiistai 10. marraskuuta 2015

Parhaat työkamut

Miulla on ihania työkamuja! Vihdoin tässä n. viikko sitten siis työpaikkaa ja sain vanhalta työpaikalta muistoksi ihanan Virkkukoukkusen mukin!


Kyl nää työkamut vaa tuntee miut hyvin! Olin jo jonkun aikaa haaveillu et seuraavalla Lappeenrannan reissulla piipahdan Imatralle hakemaan Virkkukoukkusesta jonkun näistä ihanista mukeista. Tästä on nyt hyvä juoda aamun tee!


Uudessa työpaikassa on myös mukavaa! Kivat työkamut ja ihan huippuja lapsosia (päiväkodissa olen siis töissä). On vaan ollut niin uuvuttavaa päästä taas uuden talon kuvioihin mukaan, että en ole nyt jaksanut blogia päivittää muutamiin päiviin! Odotellaan, että tämä "työväsymys" helpottaa. Uusia asioita ja paljon uutta opittavaa on, siksipä aivot tekevät niin hirveästi töitä joka päivä ja tämän takia sitten on uupunut olo.2 kommenttia:

  1. Ihana! :) Ite olin kans tosi hilkulla että oisin ostanu tän mukin, mutta päädyin sit siihen Miul On Neuloosiin. Huippuja mukeja molemmat! Varmasti uuteen työpaikkaan totuttelu vie aikaa ja päiväkodissa riittää hulinaa.. Muistan itekin kun olin toppimassa viime syksynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, mieki oon katellu sitä mukia. Ehkäpä ostan sen tän kaveriks ;D Ja kyllä, päikkärissä on kyl joka päivä täys tohina päällä, ei siis mikää ihme et vähä väsyttää.

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!