tiistai 16. helmikuuta 2016

Himmeen hieno himmeli!

Ei vitsit, nyt oon NIIIIN ylpee itestäni kun voin sanoa, että osaan tehdä HIMMELIN!

Miun ystävä pyys yks päivä että tulisin hänen kanssaan kokeilemaan himmelin tekoa. Mie tilasin Ebaystä 3mm paksuja mustia pillejä ja lähdin sitten ne kainalossa ystävän luo. Hää oli jo aikasemmin tehny tämmösen himmelin, joten hää osas vähä opastaa miuta.


Ensin piti tietysti katkoa pillit oikeen mittasiksi. Onnes tällä miun ystävällä oli aikasemmasta himmelistä jääny pillejä yli, sillä nää miun Ebaystä tilaamat olikin vähän liian lyhyitä niihin pisimpiin kohtiin. Yhdisteltiin siis varastomme ja saatiin tarpeeks oikeen pitusia pillejä molemmille.


Sit eikun vaan väsäämään timantteja ja kuutioita! Myö käytettiin ohjeena ja mallina Magdan kotona-blogin timanttihimmelin ohjetta. Tosin lopputulos olikin sitten vähän muokattu versio tuosta virallisen ohjeen versiosta. Mut tuo ohje oli jokatapauksessa tosi selkeä ja helposti ymmärrettävä! Kannattaa kurkata!


Kuus tuntia myö sitten väsättiin näitä himmelin osia. Mut voi sitä fiilistä kun pääs yhistelee ne osat sitten yhteen ja himmeli alko muodostua!


TADAAAA! Eihän tuo tietenkään ihan virheetön ole (muutama pilli menee tollein ärsyttävästi "päällekkäin"), mutta mie oon silti pirun ylpee tästä tekeleestä!

Ja tosissaan myö tehtiin vähän omia muutoksia siihen alkuperäseen ohjeeseen (ei mm. tehty noihin sivuihin roikkumaan semmosia monisakaraisia timatteja, vaan tehtiin vähän simppelimmät). Tää miun ystävä oli tehny itelleen tämmösen ja mie sanoin et mie haluun JUST samanlaisen, koska se oli miusta niin nätti.


Siinä se miun saavutus nyt roikkuu mein olkkarin katosta. Aijjai, nyt voi piirtää ison rastin seinään. Ja lähtee sit hierojalle...Tuo kuus tuntia istueltaan kököttämistä kävi kyl vähä selkään... :D

18 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen himmeli! Pitäisi varmaan tehdä itsellekin tuollainen. Joskus on tullut kokeiltua himmelin tekoa lasiputkista, ja se oli ainakin ihan mukavaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kuulostaa hienolta tuo lasiputkista teko :O

   Poista
 2. Oi, onpas upea! Me on lasten kaa tehty ihan sellasia minejä, mut tällanen iso ois tosi hieno :)

  VastaaPoista
 3. Voi elämä! Siinä on taas yksi juttu, minkä tekemisestä oon jo jonkin aikaa haaveillut... Jonakin päivänä sit :)

  Sun himmeli on kyllä hieno ja siitä saakin olla ylpeä :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Jooh, nää pilleillä tehdyt on nyt nykyaikaa :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiitos siulle selkeestä ohjeesta! :)

   Poista
 6. Oi kuinka taitava oot! Hyvä Sini! :) Tosi nätti kyllä tuli himmelistä :)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!