lauantai 28. toukokuuta 2016

Kätköilykausi avattu taas!

Kuten ootte ehkä huomanneet Pipon ytimestä Instagram-tililtä, niin tän kesän geokätköilykausi on avattu taas ja ryminällä!


Miulle tuli 200 kätköä täyteen tossa vähän aikaa sitten. Ja lisää vaa tulee! Oon taas iha koukussa tähä hommaan.


Alkaa etittävät kätköt olee vaan jo niin pitkällä, että paikanpäälle tulee jo kunnon pyörälenkki. Näiden jälkeen pitää siirtyä jo käyttämään autoa.


Mut onneks on viel monta kätköö, mitkä pääsee hakemaan pyörällä! Tulee hirmu hyvä kuntolenkki ja hyvä mieli, kun suurin osa kätköistä on metsässä. Ja metsähän tunnetusti hoitaa sielua.


Tää kätkö piti hakee kahlaamalla. Oli vähä kylmää vettä vielä tuollon, mut päästii kätkökaverin kans perille pieneen "saareen".

Ootteko työ tutustunu geokätköilyyn? Mitä tykkäätte ite siitä harrastuksena?


6 kommenttia:

 1. Aloitin kätköilyä pari vuotta sitten, mutta tuli talvi ja kätköily unohtui. Ja jotenkin ei tullut aloitettua uudelleen, vaikka se oli todella kivaa. Tilikin pitäisi aktivoida uudelleen, että voisi jatkaa. Mutta tämän postauksen innoittamana voisikin tehdä sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, miekää en talvella paljoo kätköile muutaku iha muutamia helposti haettavia purkkeja. Mut kiva kuulla, että sait uuen inspiraation! :)

   Poista
 2. Olen usein harkinnut, mutta asia ei ole edennyt toteutusvaiheeseen.

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!