keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Hellurei ja hengissä ollaan!

Ohhoh, pienehkö tauko on päässyt tulemaan tähän väliin. Mut elkää hätilkö, hengissä täällä ollaan! Harmittaaa vaan, kun ei meinaa olla aikaa/inspiraatiota tehdä käsitöitä tällä hetkellä. Yksi valmis työ odottelee tänne blogiin pääsyä ja monta työtä on kyllä mielessä, mutta en vain saa aikaiseksi aloitettua niitä. Lisäksi miulla on pari videobloggausideaa, jotka nekin pitäis saada tänne blogiin asti, mutta kun ne pitää ensin kuvata ja editoida ja todeta että en saanut hyvää pätkää, joten kuvaan uudelleen ja editoin jne jne.

Mut ihana nähä, että ootte silti kelkassa mukana! Kyllä se inspiraatio sieltä kohta tulee taas... Tunnen, että se on ihan nurkan takana!


2 kommenttia:

 1. Kaikella on aikansa, älä koe ollenkaan huonoa omaatuntoa tällaisista asioista. Tässä on joulukin tulossa ja monesti tuo kaikille kiireitä lisää. Ota ihan rauhallisesti vaan, kyllä täällä odotetaan.
  Oikein hyvää joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos <3 Ja juu, nii mieki toivon et työ lukijat pysytte silti mukana, vaikka pieniä taukoja vähän tulisikin :) Ihanaa, että on näin ymmärtäväisiä lukijoita miulla! <3
   Ja oikein lämmintä joulua siulle kans! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!