torstai 12. tammikuuta 2017

Pipon ytimestä 4 vuotta!

Aika on mennyt tosi nopeesti! Blogi täyttää tänään jo 4 vuotta!

Kuvan lähde


Olen perinteisesti järjestänyt aina synttäriarvonnan ja sellainen olisi tarkoitus laittaa myös tämän vuoden synttärikemujen kunniaksi pystyyn. En vain ole vielä ehtinyt miettiä arvontapalkintoa, koska synttäripäivä tuli taas vähän puskista. Mutta synttäriarvonta on siis tulossa, kunhan saan jonkun kivan palkinnon haalittua kasaan!

Ja pyydän vielä kerran anteeksi, kun blogissa on ollut vähän hiljaista nyt pari kuukautta. En ole oikein saanut inspiraatiota käsitöihin, enkä viitsi mitään "täytepostauksiakaan" alkaa keksimällä keksimään. Kirjoitan sitten kun on jotain näytettävää tai sanottavaa. Tosin tällä viikolla on kyllä alkanut taas kutkuttamaan nuo oman lankavaraston langat sen verran, että enköhän jotkut sukat ainakin kohta väsäile. Monta projektia odottaa kyllä puikoille/koukulle pääsyä ja ideoita on, mutta en halua väkipakolla alkaa tekemään, sillä muuten käsitöistä katoaa se hohto ja tunne, minkä takia niitä ylipäätään tekee.

Mutta nyt pitää alkaa miettimään tuota synttäriarvonnan palkintoa... Hhhhmmm..

18 kommenttia:

 1. Onnea nelivuotiaallw! �� Omallakin jo osittain kuopatulla blogilla tuli tuo nelkä vuotta täyteen, mutta toistaiseksi sen juhliminen jäi.

  Arvontaa jään odotteleen ;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon, blogi on päässyt teini-ikään ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea 4-vuotiaalle! Ja toivottavasti käsityöinspis palaa pian! Minulla on tammikuussa puikot ja koukku heiluneet vinhasti. Monta työtä odottaa bloggaamista. Tämä pimeys vaan vaikeuttaa valokuvaamista. Tuo kakkukuva on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, eiköhän se inspiraatio sieltä tuu kohta takas. Ja tosissaan itelläänki osana inspiksen tappamista on tää pimeys, kun ei saa sit kunnon valokuvia otettua valmiistä töistä! Mut kiitos :) Ja jooh, tuon kakkukuvan nappasin googlen kuvahausta :D

   Poista
 4. Paljon onnea 4-vuotiaalle, sellainen aika menee nopeasti. Tuntuuhan nykyisin joulukin olevan useammin kuin kerran vuodessa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea 4-vuotiaalle! :) Samassa tilanteessa ollaan täällä muutaman päivän päästä. Toivottavasti saat pian uutta inspistä käsitöihin :) Olisi kyllä myös kiva kuulla yleisesti kuulumisiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi kun kiva kuulla et siuta kiinnostais muuki ku käsitöistä höpöttäminen :'D On ollu mielessä et tekisin jonkun videon missä kertosin jotaki muutaki... Mut eiköhä se käsityöinspiraatioki kohta tuu takas :D

   Poista
 6. Onnea keramiikkablogivuodesta! Keramiikka on neljäs hääpäivä eli siitä tuo nimi.

  VastaaPoista
 7. Hauska kuva! tollainen oliskin ihana saada :D
  Onnea blogille!

  VastaaPoista
 8. Oho, tää blogi on miulle uusi tuttavuus, mutta nyt osui ja upposi. Kävin kattoo noita intagram kuvia... Siis niin paljon kaikkee mistä mieki tykkään. Bongasin ainakin: Lautapelejä, pokemonit, macaronit, Lontoo, kettukarkki tekstiilit (miulla on kettukarkkiverhot), sushi, miss windyn mekkoja löytyy täältäkin, ja tuo sama muumilaakson kartta taulu, ja tottakai käsityöt ja iloiset värit. Ja Joensuu. Tää blogi meni heti lukulistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten ihana kuulla! Kiitos! Ja kiva että viihdyt :) Tervetuloo vaan! Miulla on tosissaan nyt vähän semmonen luova tauko menossa ainakin täällä blogin puolella, mut IG:tä päivitän kyllä vähän useemmin. Ja blogiakin, kunhan inspiraatiot taas iskee! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!