maanantai 6. tammikuuta 2014

Lähde Lappeenrantaan seurakseni mun!

Kävin joululomalla Lappeenrannassa. Tälläkertaa reissu jännitti vähän, koska oltiin sovittu Lankahelvetti- blogin Hennan kanssa, että treffataan kunhan joulukiireiltä ehditään. Ja ehdittiinhän me! Oli kyllä huisin kivaa tavata toinen bloggaaja :) Käytiin kaakaot juomassa ja lisäksi tietysti lankakaupassa!

Lappeenrannassa asuessani käsityöintoni oli jo iskenyt ennen Joensuuhun muuttoa, mutta en ollut ehtinyt siellä paneutua käsityökauppoihin sen kummemmin. Muistin kyllä, että siellä oli keskustassa ainakin yksi putiikki.

Ja siellähän se vielä olikin. Tosin nyt hieman eri paikalla ja eri omistaja, mutta oli kyllä ihana puoti!

Kyseessähän on siis Pyöröpuikko!





Henna etsiskeli sieltä puikkoja itselleen ja mie yritin etsiä semmosia lankoja, joita ei näissä meidän Joensuusn putiikeissa ole. Kateltavaa kyllä riitti!




Sanoinko jo, että tää oli ihana kauppa?




Ihan mahtavaa. Nyt on Lappeenrannassakin aina lemppari lankakauppa kun sinne meen :)

Mutta mitäs sieltä nyt sitten tarttui mukaan? Henna ei harmikseen saanut puikkoja vielä, kun ei ollut hyllyssä, mutta mie kyllä löysin Hennankin edestä ostettavaa :D



Löysin ihanan väristä (ja paksua, jee!) lankaa. Pakkohan sitä oli ainakin pipon verran haalia.


Lisäksi ekat bambukerät lähti myös mukaan, koska nämä olivat vähän halvempia normaaleihin bambukeriin verrattuna. Oon nähnyt vaan semmosia melkein kympin maksavia bambukeriä, mutta näissä onkin 70% bambua ja 30% puuvillaa. Siksi vähän "opiskelijabudjettimaisempi" hinta :) Nää oli siis jotain vähän päälle 4e kerä, jos nyt en ihan väärin muista. Taas tämmönen hamstraus, että ihanaa lankaa joo, mutta en tiiä mitä tuosta tekisi :D Noh niitä tiskirättejä varmaan joo, mutta en oikein ite ole niistä järisyttävän innostunut... Jotenkin ällöttää aina jonkun aikaa käytössä ollut tiskirätti, niin se on aina kiva heittää pois ja ottaa puhdas tilalle :D Noh saas nähdä mitä keksin.


Mitäs näissä pussukoissa on?


Kaikenmaailman pikkuhiluja tietysti :)



Näitä on kiva ommella pipoihin ynnä muihin käsintehtyihin juttuihin koristeeksi!


Lisäksi Succaplokin "Knitting is not a crime"-merkkejä ja avaimenperänä toimiva puikkomitta :)

Kiitokset Hennalle mukavasta seurasta! Nähdään taas ens kerralla kun sinnepäin tuun ;)

15 kommenttia:

  1. hei, mutta mehän asutaan samoilla huudeilla. siis tai noh. joensuu on meidän lähinkaupunki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mie vähän kattelinkin siun blogin kirjotusmurteesta, että nyt varmaan ollaa aika lähellä ;D Pieni on tää meijjän Suomenmaa :)

      Poista
    2. no niin on..jokainen tuttu jonkun kanssa XD

      Poista
  2. Vähän kivoja löytöjä tehnyt, nuo kaikki merkit ja killuttimet olivat kyllä todella ihania! :) Plus nuo paperipussit missä ne oli, diy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) En malta oottaa että mihin kaikkialle noita ompelen! :D Ja todellaki! Sen takia halusin nuista pussukoistaki ottaa kuvia kun ovat nii hellyyttäviä :) DIY indeed ;D Ja sit vielä se myyjä laitto söpöllä teipillä pussukan kiinni, niih avot! :D

      Poista
  3. Ihanan näköinen puoti tosiaan! En ole missään nähnyt tuollaisia ommeltavia merkkejä! Noita kun jostain löytäisi *huoh* Ja ihana idea tuo, että liike on tehnyt nuo pikkupussit paperista itse , jos oikein kuvasta ymmärsin? :D Niin ja Indie on ihanaa lankaa! Itse olen sitä käyttänyt yhden kerän joskus kauan sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, nuo pussukat on se myyjä tehny ite :) Ja on muuten itse piirtänyt myös nuo logot noihin kaikkiin! Myös tuohon isoon pussukkaan! Huomasin vaan kun hän siinä tiskin takana nuita askarteli :D Enkä miekää oo nähny tommosia missään ennen! Nuo on söpöjä :)

      Poista
  4. Ihana lankakauppa, oijjoij... <3

    VastaaPoista
  5. Vitsi noi pikkuhilut on aivan ihania! Mäkin haluan tommosia :D

    VastaaPoista
  6. Siis kiitos vinkistä! Ensi kesänä etsin tämän kaupan ja käyn kylässä...lomaillessa! Voisikin itsekukin kertoa oman paikkakunnan suloisita lankapuodeista, niistä, joissa palvelu pelaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Tän pitäis löytyy aika helposti, kun on ihan keskustassa :)

      Ja kerro ihmeessä! Ite ainakin tykkään ottaa lankapuotivinkkejä vastaan just lomareissuja varten. Tiiän sit aina et mihin putiikkiin mennä missäkin kaupungissa :D

      Poista
  7. Iik, miten en ole vieläkään ehtinyt käydä tuolla Pyöröpuikossa omistajan- ja paikanvaihdoksen jälkeen, vaikka asun ihan tuossa lähellä? No kuun vaihteessa ois tarkoitus vähän palkita itseä shoppailureissulla kyseiseen liikkeeseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, hyvä! Suosittelen käymään :) On ihana kauppa!

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!