tiistai 14. tammikuuta 2014

Magic yarn ball-vaihto 2013

Alunperin idea lähti Hupsistarallaa-blogista, jossa ihastelin miten ihania keriä Terhi ja Ikomi-blogin Inari ovat toistensa kanssa vaihdelleet. Pohdin, että tuo olisi kyllä kiva idea toteuttaa jonkun blogikaverin kanssa. Ja ensimmäisenä tuli mieleen blogiystäväiseni Silmukan saalistaja. Menin sitten ja kysyin, että huvittaisiko häntä lähteä aloittamaan tämmöinen uusi traditio. Ja niinkun osasin odottaakin, vastaus oli erittäin innokkaasti että kyllä.

Tosiaan, me aletaan tekemään tämä vaihto nyt aina joulun alla, mutta tänä vuonna idea tuli hitusen myöhässä, joten seuraavasta kerästä lähtien tämä tapahtuu aina ennen joulua.

Pidemmittä höpinöitä, tämmönen kerä lähti postissa menemään Silmukan saalistajalle:


Mitäs kerä sisälsi? Noh sen näette Silmukan saalistus-blogista, käykää ihmeessä kurkkaamassa! Tuosta linkistä pääset suoraan postaukseen.

Ja mitäs mie sain? Ihan miun värisen kerän ainakin! Nää kuvat on vähän "tärähtäneen" näkösiä, kun tais käsi täristä innostuksesta :DD Mut hei pitkäst aikaa luonnonvaloa!



Kun avasin paketin, niin huudahdin ekana että" AAAAAAAAA Miten ihanan väristä lankaa!" Seuraavaksi tietysti huomioni kiinnittyi tuohon häntään ja jalkoihin, jotka pilkistivät kerästä, mikä ihmeen otus tuo oikein on?? :D




Käsirasva ei mahtunut kuulemma kerän sisälle, mutta se tuli muuten vaan mukana. On muuten ihanan tuoksuista ainakin näin ekan kokeilun jälkeen! En oo tottunu käsirasvoja (enkä mitään muitakaan rasvoja) käyttämään, mutta tää kyllä tulee käytettyä :)

Mutta nyt tarkemmin kerän sisältöön...


Tikkari ainakin näkyy ja... Oisko tuo puola...?


Hhhmm... Karkkirasia...?


Nyt oon aika varma, että tää on leimasin!



Nonii, alkaa kerä olla keritty auki.


Kerä oli syönyt ison puupuolan, leimasimen, tikkarin, karkkirasian, neppareita, käsirasvan ja tuo mysteerinen jalka-häntä-olio paljastui naulakoksi!


Ja lankahan on ihan mahtavan turkoosin väristä ja vieläpä merinoo <3


Samalla kun mutustelin noita muumikarkkeja, niin pakko oli päästä kerimään tuohon puolaan toinen noista keristä :D Nyt kun keksin tälle vielä telineen, niin ei tarvii enää pyytää avopuolisoa lankapojaksi!

Pakko kyllä sanoa, että tää koko prosessi oli huisin kivaa! Eniten tykkäsin tuosta oman keräni kokoamisesta ja sen kasaan kerimisestä. Oli kivaa keksiä kaikkee hauskaa sinne sisälle! Itse tykkään kyllä huisisti tuosta langasta ja nuo kaikki yllärit tulee kyllä käyttöön. Naulakon kävin heti poraamassa seinään :)

Kiitos Silmukan saalistajalle! Tästä tulee kyllä tosi kiva traditio ;)


10 kommenttia:

  1. Ihanaa tosiaan, että tykkäsit :) Jännä nähdä, mitä keksit tästä langasta ;) Ja jee, ihana perinne meillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä! :) Kauheesti syyhyttää heti alkaa tekee tuosta langasta jotaki :D Mut mietin ekana tarkkaan et mihin käytän näin ihanan ja tunnearvoltaan rakkaan langan :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niimpä! Mie oon täst perinteest ny iha innoissani :D

      Poista
  3. vitsit..tämmönen ois itekki kiva toteuttaa jonkun kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vaa kuule kyselemään jotakuta kaveriks ;) Mie voin kyl tulla mukaa toiseenki pallonvaihtoon, tää on nii kivaa touhuu! :D

      Poista
    2. hei jooo..no vaihatkos sie miun kanssa palloja? voitas vaix livenä vaihtaa pallukat sitten, jos sikseen käy ;) laita viestiä mehtaemanta@luukku.com

      Poista
    3. Miepä viestittelen siulle! :)

      Poista
  4. Mä niin sytyn tolle häntä/tassu -idealle! Seuraavaksi Silmukan Saalistajan puolelle tarkastamaan toinen kerä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAhaha, jep, tuo oli aika hauskasti jätetty tommoseks lankaotukseksi :DD

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!