torstai 9. tammikuuta 2014

Tsirp tsirp!

Ei, ihan vielä ei kuulu lintujen laulua. Mut sain vihdoinkin Anttilasta jo kauan himoitsemani kollaasisetin! Sori kun kuvat on vähän huonoja... Kun ei tuppaa tuota luonnonvaloa saamaan mistään tähän aikaan.


Oli nimittäin jo puolet tippunu hinnasta pois niih vihdoin raaskin ostaa. Siellä oli toinenkin, mut pikkusen eri väreillä vaan. Mut tää oli miusta nätimpi :)


Nyt vaan pitäis saada noihin jotkut ripustusjutut! Kun siis tuolla takana ei oo mitään hakasia tai muuta. Rakkaat lukijat, oisko teillä hyviä ideoita? Nuo on siis semmoset, että tuo kuva on pingotettu semmosen puukehysen päälle. Laitanko vaan jotain rautalankaa jokasen taakse vai mitä häh? :D

6 kommenttia:

 1. oih..minäkin tahtoisin tuommosen..mihinkähän vaan laittas :D mutta kuule..se pipo on nyt haasteeseen tehtynä..ja löytyypi blogista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miul on kyl paikka jo katottuna, mut kiinnitysmekanismi puuttuu viel :) Ja hei hienoo! Käympäs kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Käytähän voimanitojaa, ellei sulla ole, niin laita kehyksiin kiinni nasta molemmille reunoille vasaralla. Kiinnitä lanka ja seinälle!
  Itse ostin just voimanitojan k-raudasta (n.10-15€)

  Hienoja ne on! =D

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!