perjantai 17. tammikuuta 2014

Paras fiilis on saada postia.

... Siis muutakin kun ilmaisjakelua tai laskuja. Bongasin Arjen pieniä onnen hetkiä-blogista, että Lankapeicco-kaupassa on menossa loppuunmyynti! Kiitoksia kovasti kaimalle, kun vinkkasit tästä ;) En ollut tuosta kaupasta aikaisemmin kuullutkaan, mutta olihan se nyt pakko käydä kattomassa, että löytyiskös sieltä jotakin mukavaa.

Ja löytyhän sieltä:


Nuo langat on tosi ihanan tuntusia ja oli niin hyvässä tarjouksessa, että oli pakko ottaa useempi kerä! Ja jooh, tuossa on nyt miulle epätavallista tuo musta, mut sen kanssa kun neuloo jotai värikästä, niih avot!


Debbie Blissin Rialto DK. Pitää tosissaan tuon mustan kans keksii jotakin värikästä. En ala pelkkää mustaa neulomaan...Ehkä... :D Harmi kun tuota punasta ei ollut enää kun tuo yks kerä jäljellä.


Debbie Blissin Cashmerino aran. Tuo sininen on ihanan värinen. Näistä vois kyl yhessä keksii jotaki kivaa...


Sitte vielä nippu kunnon "punk" silmukkamerkkejä! :D


14 kommenttia:

  1. Hih, no sulla ei ainakaan ole Lankalaihis päällä :D Enemmän lihotukselta näyttää ;D Ihana näköisiä lankoja! Kauniita värejä ja mustaakin on aina hyvä olla :) Ja ihania silmukkamerkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakko oli ostaa ku halvalla sai :DD Ja näistä tiesin et nää on kivan tuntusii lankoi <3 Ja nuo silmukkamerkit on kyl punk! :D

      Poista
  2. Ihan törkeen päheitä silmukkamerkkejä! :D

    VastaaPoista
  3. miuhan piti heti käydä kyylimässä noita reteitä silmukkamerkkejä..olivat pahukset loppu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voehan! Miun ois pitäny aikasemmi vinkata tästä vaan ku en tajunnu enneku oma paketti tuli :( Noita on onneks suht helppo tehä itekki, noita helmii löytyy ainaki viel sielt sivult ;)

      Poista
  4. Oooo,nuo silmukkamerkit on niin mahtavia-joutuu ehkä tilaamaan muutamia helmiä...joskus kaupoissa oli samannäköisiä lamppuja ja jäi hirveästi harmittamaan kun en ajoissa ostanut sellaista eteisen valaisimeen ja nyt niitä ei ole enää näkynyt.Kävin tuolla nettikaupassa ja heti meinasi mopo karata käsistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-i, kuten näkyy niih miulla ainaki karkas vähä :D Mut eipä tuo haittaa ku halpoja olivat! :) Ja nuo silmukkamerkit on kyl coolei ;D

      Poista
  5. Ihania lankaherkkuja ja oi oi noita silmukkamerkkejä. Upeita.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  6. Kauniita lankoja, aina oppii uuttta( silmukkamerkit)

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!