tiistai 4. kesäkuuta 2013

Anna hyvän kiertää!

Käsityöhaaste!

 

Hyppäsin vähän ylimääräisenä mukaan Ellin kotona- blogissa olleeseen haasteeseen. Kiitokset Ellille, että otit minut ylimääräisenä mukaan! :)

Eli haasteen ideana on, että kolme ensimmäistä henkilöä, jotka lähtevät haasteeseen mukaan, saavat postitse jotain omin käsin tekmääni 12 kuukauden kuluessa. Ilmoittautuminen tapahtuu tähän postaukseen kommentoimalla ja postiosoitteen voi lähettää miulle sähköpostitse: sinttus91@gmail.com

Sääntönä on myös se, että näiden kolmen ilmoittautuneen tulee jatkaa haastetta omassa blogissaan samalla tavalla.

Toivottavasti löytyy kolme innostunutta lähtemään tähän mukaan! Itse olen ainakin innostunut tästä :D Ja jos pohditte mukaanlähtöä, niin miettikää, että tämän haaasteen kanssa ei ainakaan tule kiire, kun on vuosi aikaa tehdä ;)

6 kommenttia:

 1. Mä kans! Facessa jo mukana yhdessä tällaisessa, joten miksi ei täälläkin! Just sain en facehommat tehtyä, joten tässähän alkaa olla tekemisen puute :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, eikun vaan seuraavan pariin :DD

   Kukas tulis kolmanneks? :)

   Poista
 2. Minä voin tulla kolmanneksi :) osallistuin kyl just Kissankulma - blogissa samaan haasteeseen, mutta eihän se haittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienoa, nyt olen saanut kaikki osallistujat! :) Laittakaahan kaikki postiosoitteenne minulle sähköpostiin!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!