sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ohi on...

... nimittäin tämän tytön kesäloma. Elossa ollaan ja monta ihanaa kokemusta rikkaampana taas! :) Oli kyllä mukava palata kotiin ja varsinkin blogin pariin! Sormet oikein syyhyää päästä kirjoittelemaan taas tänne. Pitää käydä kurkkimassa teidän kaikkien Silmukan ytimestä-haasteeseen osallistuneiden valmiit työt! ;)

Ja huomenna tulee uusi Silmukan ytimestä haaste! Muistakaa olla kuulolla! Ja tässä lähiaikoina on tulossa mm. kesälomakuvia, itse tekemieni vanhojen käsitöiden esittelyä (nyt kun vihdoin muistin lapsuudenkodissa ne kuvata), lisää kämpän esittelyä ja paljon muuta. Aiheita on kerätty paperille ja niitä alkaa kasaantumaan siihen malliin, että pitää varmaan kohta päivittää blogia joka päivä :D Noh eipähän lopu ainakaan ideat ihan heti kesken.

Nyt pitää alkaa muokkaamaan kesälomakuvia ja nauttimaan viimeisestä lomapäivästä, kun huomenna on riennettävä taas töiden pariin.

Tässä jo vähän esimakua ainakin tulevista kesälomakuvista :)


Kesäfiilis parhaimmillaan!

4 kommenttia:

 1. Oi, kivalta kuulostaa :) Maltan tuskin odottaa mitä kivaa sun blogiin tuleman pitää ;) Niin ja ihanaa, että oli antoisa loma :D

  Täälläkin alkaa huomenna arki, kun miehen loma loppuu. Mutta onneks kesä vielä jatkuu :)

  Niin ja kiitti vinkistä, en ole tajunnut, että blogipostaus ideoita vois kirjata ylös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, nyt on akut ladattu :) Haha, miulla on jo monta paperia täynnä kaikenlaisia ideoita :D

   Poista
 2. Pitääkin olla kuulolla, et mitä tänne blogiin tulee. Mulla on pieni muistikirja, johon laitan ylös blogiin liittyviä juttuja.
  Arki alkoi täälläkin. Mies on lähdössä töihin. Minä, lapset ja pahvilaatikot jäädään kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheesti on ideoita joista pitäisi ehtiä kirjoittamaan :) Pakko oli jo heti blogia avatessa alkaa kirjoittamaan ideoita ylös.

   Kivaa että arki on, mutta onneksi on vielä kesää jäljellä, vaikka ei lomaa olekkaan :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!