lauantai 1. kesäkuuta 2013

Silmukan ytimestä- haaste 6/2013

Ensinnäkin ihan mahtavaa miten olette innostuneet tästä haasteesta! Me Silmukan saalistajan kanssa ajateltiin, että hyvä jos edes pari ihmistä hyppäisi mukaan. Mutta teitä tulikin iso joukko! Kiitos kaikille, nyt päästiin kunnolla vauhtiin :)

Valmiin työn saivat viime kuussa aikaan:Siispä tervetuloa mukaan kesäkuun haasteen pariin! Kesähän on kaunista ja söpöä vuodenaikaa, joten eikös RUSETTI sopisikin hyvin tähän ajankohtaan? ;)

Eli kesäkuun aiheena on RUSETTI

Säännöt lyhyesti:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun
Kuten olette huomanneet, me kerätään molempiin blogeihin kuukauden osallistujalista. Pyrimme myös päivittämään listaa aina kun huomaamme, että kyseiseen blogiin on ilmestynyt vastaus haasteeseen. Näin kaikki näette kätevästi mukana olijat ja valmiit työt :)

Muistakaa että tunnuskuvaa saa myös käyttää! Rohkeasti vaan kaikki mukaan! :)

4 kommenttia:

 1. Jees, mukana ollaan jälleen! :)

  VastaaPoista
 2. Mä osallistun! En vielä tiedä mitä teen, mutta piruvie mä osallistun vaikka väkisin. Nyt on katsos sitten pakko saada jotain aikaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei stressiä, tässä on kuukausi aikaa ;) En itsekkään vielä tiedä mitä teen :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!