sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Pipon ytimestä-blogin historian ensimmäinen arvonta on päättynyt! Hitsi että osallistujia tuli paljon, siitä kiitos teille!

Meinasin ensin, että en vastaa kommentteihin jos niitä tulee paljon, mutta sitten alko tulla niin paljon kiitoksen aiheita ja kehuja teidän kommenteissa, että pakkohan niihin oli vastata kiittämällä ja niiaamalla :) Ja pysyimpä mukana, että oon varmasti kaikki arvat kirjottanu ylös.


Arvat valmiina!


Onnettarena toimi poikakaverini, joka nosti tästä huikeesta kasasta voittajan nimen:


Voittaja on Enkulin käsityöt-blogin kirjoittaja! Iiiiiiso sylillinen onnea siulle! :)

Löysin siun profiilista sähköpostiosoitteen, johon laitan viestiä ja lisäksi käyn huikkaamassa blogisi puolella voitosta. En malta odottaa, että saan tuon paketin siulle postiin! Oottelen kahen viikon ajan yhteydenottoa ja jos sitä ei kuulu, niih joudun arpomaan uuden voittajan. Mutta toivottavasti saadaan yhteys!

ONNEA ONNEA ONNEA!

Ja suurenmoiset kiitokset teille kaikille osallistuneille! Ihan hätkähdin, että miten paljon teitä tuli! Mahtavaa! Arvontoja on varmasti luvassa tulevaisuudessakin, tää oli kivaa! :)

11 kommenttia:

 1. JEEEE. Ihanastippa alkaa tämä viikko. Kiitos kiitos kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, huomaistpas tän nopeesti! :) Toivottavasti miun sähköposti tulee perille! Onnittelut! :)

   Poista
 2. Ihanaa kuinka paljon olet saanut lukijoita lisää arvonnan myötä! :) <3 Satasen Blogger-lukijarajan yli paukkumista odotellessa! ;) Kai sitten tulee uus arvonta? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivottavast vaa ei kaikki hävii njyt ku arvonta on suoritettu :D Haha, jooh heti kohta taas uutta perään :'D Mielelläni kyl vaik tekisinkin! Tai sit kekkasen jonkun toisentyyppisen jutun tuohon sadan lukijan korville :)

   Poista
  2. Sitä odotellessa ;) Jännä nähdä mitä keksit ;)

   Poista
  3. Huuhh, nyt tulee paineita :DDDD

   Poista
 3. Mä vaan tuijotan tuota poppanan värkylläisyyttä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiks ookki ihana? ;D Samanlaiset tabletit löytyy keittiön pöydältä. Nuo on siis pienen maton näkösiä. Postaus niistä löytyy täältä: http://piponytimesta.blogspot.fi/2013/11/ei-naita-nyt-vaan-voi-vastustaa.html

   Poista
 4. HIENOA!!!
  ONNEA VOITTAJALLE! =)
  Satasen rajaa odotellessa =) Hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie yritän kuumeisesti keksii että mitä kivaa sitä tekis ku se raja menee rikki :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!