keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Missä sitä ois ilman kamuja?

Ja varsinkin ihania blogikamuja? Henna Lankahelvetti-blogista teki miulle signeerauskuvan, jonka voin laittaa aina postauksen loppuun. Oon nähny noita muutamissa muissaki blogeissa, mut idea pompsahti taas uuestaan mieleen, kun näin Hennalla signeerauksen omassa blogissaan. Noh koska Henna osaa miun mielestä tehä hirmu hienoja bannereita ym blogin ulkoasuun liittyviä juttuja, (kiitos vieläki tuosta Pipon ytimestä-bannerista! :)) niih ajattelin kysästä, että oiskohan likalla aikaa vääntää miullekki joku signeeraus.

Ja kyllähän nyt blogikamulle on aina aikaa! Näin ihanan signeerauskuvan sain:


Tuosta on myös sinertäväkin versio, mut tykkään tuosta vähän enemmän :) Miun mielestä signeeraus postauksen lopussa tekee tekstistä vähän joteki...henkilökohtasemman ja tuntuu et sen on tosissaa joku ihminen kirjottanu. Ja joojoo, eihän tuo signeeraus siis oo mikään oikeesti kirjottamalla tehty, mut siitä tulee kiva fiilis silti.

IHAN SUPERPALJON KIITOS HENNALLE! Itelläni ku näitä ideoita kyllä on, mut meil mätsää maku nii hyvi yhteen, et annan mielummin itse mestarin tehä, ku siult tuo sujuu nii näppärästi :)

Kokeillaas miltä näyttää tekstin lopussa...

10 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno! :) Henna on kyllä mestari! Itsekkin olen ihastellut sekä sinun, että Hennan oman blogin bannereja ym. Pitkästä aikaa itselläkin on alkanut tehdä mieli taas muuttaa ainakin blogin banneria, vaikka syksyllä olin varma, että blogi pysyy kuosissaan ainakin vuoden :D Uskaltaisikohan Hennalta pyytää mestarointi apua? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kiitokset Hennalle! :) Ja senkus kysyt vaan ;D

   Poista
 2. ompas kivan näkönen. ite olen miettiny samaa joskos tekis mutta en mie taida jaksaa :D

  VastaaPoista
 3. Hieno! Hah, taidan olla aika syvällä tanhussa, kun "kamusta" puhuttaessa ajattelee ensimmäisenä kansanmusiikkia ja sitten vasta kavereita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :'D Hyvä et on mieluinen harrastus nähtävästi! :D

   Poista
 4. On kyllä ihan sun ja sun blogin näköinen signeeraus! Hyvältä näyttää :)

  Ja huh, sain kun sainkin tämän kuun haasteen tehtyä! http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2014/01/silmukan-ytimesta-haaste-12014-pipo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kiitokset edelleen myös Hennalle :D Ja hyvä hyvä! Käyn lisäämässä listaan :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!