torstai 16. tammikuuta 2014

Ikuisuusprojekti on valmis!

Sain tässä vähän aikaa sitten ikuisuusprojektini valmiiksi! Täähän on siis erittäin simppeli huivi, mut tuo langan ohuus teki tästä miulle ikuisuusprojektin.


Tuo on NIIN mahtavan värinen! (Ja TAAS nuo pirun pyykit taustalla. Sorge.)


Ja sit vähän nopeesti huitastu tuo huivi henkarille:Ja vähän aikaa sitten hankkimani huivineula pääs kunniapaikalle pitämään tätä huivia kiinni.

 Puikot: 4 pyöröpuikot
Lanka: Lang - Jawoll magic


Yritin parhaani mukaan muokata kuvat niin, että oikeet värit erottuis. Noh kyllä tuosta nyt vähän näkee että miten värikäs tuo on.

Enkä tiiä oonko masokisti vai mitä, mut aloin jo suunnittelee seuraavaa samanlaista huivia samanpaksusesta langasta :'D
Mut pitäähän sitä nyt yks ikuisuusprojekti olla kokoajan päällä! Sitäpaitsi tätä oli helppo neuloo koulun penkillä, kun on pelkkää oikeeta vaan.


22 kommenttia:

 1. siis IHANA!!! aivan mieeeeeletön. mie itse asiassa just tänään kurkin siun blogia silleen pitkän kaavan mukaan ja näin tästä huivista postauksen. kattelin jo lankojaniki, jotta joskos samalla mallilla mein keskimmäiselle tekisin tommosen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)) Ja eikun ihmeessä vaan tikuttamaan tämmöstä! Paksummalla langalla ei varmaa tunnu nii tuskalliselta ku ohuella :D

   Poista
 2. Ihanat sateenkaaren värit! Tuossa oikealla sivupalkissakin on aika hyvä kuva väreistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan miun väristä lankaa :) Niih ja tosiaan, tuollahan on kans tästä kuva :D Tuo on viel siin iha alkuvaihees otettu kuva :)

   Poista
 3. Kauniin värinen huivi ja kaunis huivineula.

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi ja ihanat värit :) Ja siinähän tottuu ohuempaan lankaan, kun on vähän masokisti ;D Ja huivineulasi on niin kaunis <3 Pitäisköhän itekkin tehdä tällanen ihan vaan, et sais oman neulan pian käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, eikun vaan oma huivi väsäämään ;) Ohjehhan löytyy sit tuolt vanhast postauksesta jonka linkitin :)

   Poista
 5. Oi että mä tykkään, kun se kapenee kärkiin! Tuollaisia pitäisi aina tehdä, laskeutuu kauniimmin. Ja muuten… kivat kuvat susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, tää on helpompi laittaa kaulaan solmulle, ku noi on pidemmät noi kärjet :) Et tää ei iha siis kolmio oo, mut kuitenki. Baktus huivi tais tän oikee termi olla :D Ja voi kiitoksia! :)))

   Poista
 6. Onpas hieno :) mahtava juttu ettei ikuisuusprojekti sitten kuitenkaan ihan ikuisuutta kestänyt. Tuo on niin hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kestäny :) Ja tää postaus on tosiaa vähä myöhässä, on tuo ollu jo jonkun aikaa valmiina :D Mutta kiitoksia! :)

   Poista
 7. vau mikä huivi! Ihanat karkkivärit ja kaunis on tuo huivineulakin. Onko tämä tehty Baktus -ohjeella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä ;D Ja jooh, ohjeesta löytyy tarkemmat tiedot tuosta aikasemmasta postauksesta, mikä on linkitetty tuonne tekstiin :) Löytyy myös muuten tuon kuvan takaa, mikä on blogin oikeessa laidassa! :) Mut tosiaa, Baktushan tämä :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!