keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

3/2014 Lempieläin

Miun lempparieläin on ollu ihan aina delfiini. Rakastan kaikkea merenalasta juttuu ja pienenä totesinkin, että miusta tulee isona delfiininkouluttaja. Ei tosin mihinkään Särkänniemen delfinaarioon, vaan semmoseen mestaan missä ne delfiinit pääsis olee suht vapaasti jossaki meriaitauksessa. Isoin haave on vieläki päästä joku päivä uimaan delfiinien kanssa meressä.


Mutta siis tämän kuun Silmukan ytimestä-haasteeseen osallistun taas hamahelmityöllä. Tuosta delfiinistä tuli kyllä aika söpö. Ja innostuin tekemään pari muutakin helmeilyä.

9 kommenttia:

 1. miulla ois noita hama alustoja mutta ei helmet helmeä.. :/ nyyh ja yhyy..

  kivoja oot värkänny ;)

  vieläkös siihen lemppiseläin juttuun kerkee ottaa osaa?minen tainna siihen ilimottautuakkaan sillon mutta nyt oisin mukana jos soppii??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tottakai! Jos vaan ehit vielä jotaki värkätä tän kuun loppuun mennessä :D Onha täs kyl viel aikaa. Mie lisään siut osallistujalistaan :)

   Poista
  2. eilen ostin semmosen mallin josta en malta pitää näppejäni irti joten saattaapi olla valmista nopeemmin kun heti kohta :D

   Poista
 2. Ihania hamahelmijuttuja! Ja delfiinit <3 Mä muuten näin työhakuilmoituksen joskus taannoin, jossa haettiin työntekijöitä Särkänniemen delfinaarioon. Olisin varmaan hakenut, mutta kun uimataitoa ei juurikaan löydy, niin se siitä sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooiii! Ei vitsit, mie oisin varmaa hakenu :D Mut se ei kyl iha ykkösmesta oo mihi halusin, mut toisaalt Suomen olosuhteissa ei oikei parempaa saa. Se ois kyl iha unelmaduuni :)

   Poista
 3. Ihania! Täytyypä kaivella omatkin hamahelmivarastot esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että sain inspiroiduttua siut! ;D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!