perjantai 28. maaliskuuta 2014

Paskalankapussi

Silmukan saalistaja mietti blogissaan lankavarastonsa häpeäpilkkuja. Noh, miunkaan ei tarvinnu tätä kauaa miettiä, sillä miun häpeäkerät on kaikki kivasti yhessä kasassa:


...Tai sanoisinko "paskakasassa" :D


Pussi sisältää kaikenlaisia kökkölankoja, mitä tuli sillon käsityöinnostuksen alkuvaiheessa ostettua, kun sillon ei vielä ollu tietoa paremmasta. Tai ylipäätään mitään tietoa lankojen laaduista.


Anttilasta kahmittua Fluor-lankaa ja samasta paikasta Minni-lankaa näkyy ainakin olevan. Syvemmälle en tuonne pussiin haluu mennä.


Noh, mut saahan nuo käytettyä ainakin neulegraffiteihin yms. Ja pakko nyt tähän todeta, että vaikka nuo onkin akryylilankoja ja oon tunnetusti Schachenmayrin Bravo-langan suurkuluttaja (joka on myös akryyliä), niin Bravo on aivan uskomattoman hyvälaatusta akryylilangaksi. Nuo Anttilan langat taasen eivät ole.

***

Niin ja hei te kaikki ketkä kiinnostuitte noista edellisen postauksen pöllö-neulatyynyistä ja etanamitoista, niin vaikka ne eivät ehdi Käsityövakan nettikauppaan, niin Käsityövakasta voi toki ostaa kivijalkakaupasta löytyviä tuotteita laittamalla Käsityövakan sähköpostiin ostotoiveensa. Kyllä työkin omanne saatte jos vaan haluutte! Ei tarvii surkutella, kun ne eivät pääse nettikauppaan asti.


16 kommenttia:

 1. Hyvä konsti päästä ällölangoista eroon, on lahjoittaa ne kouluille tai päiväkodeille. Ottavat mielellään kaikkia värikkäitä lankoja askarteluihin, eikä ole niin materiaalista tarkkaa. Yleensähän nuo akryylit vielä ovat tosi kauniin värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, sitäki oon harkinnu joittenki kerien kohalla :) Ja totta, akryylilangoista löytyy yleensä melkeen mitä värejä vaan!

   Poista
 2. Kökkölangat ja kökkökankaat vain vaikka nuorisotaloille. Nuoret jaksaa askarrella.

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus! Hirvitys lankoja tuntuu kertyvän itse kullekin, ja jotenkin ne on aina neulomisuran alkutaipaleelta olevia akryylihirvityksiä. Onneksi neulegraffitteihin uppoaa aika hyvin hirveämmätkin langat. :D

  Marjaanan ehdotus on kyllä aika hyvä, täytyy ehkä omat hirvitykset lahjoittaa (tai ainakin yrittää) jonnekin päiväkodille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! :D Ja niih, mieki aattelin et joko nuo on iha vaa neulegraffitilankoja tai sit nyt oon alkanu miettii et antasko nuo jonnekkii askartelukerhoon, päiväkotiin tai kouluun :)

   Poista
 4. Mitähän kakkalankoja miulla oikein on? :D Hirvittää ajatuskin. Mutta tuo Minni-lanka oli äärimmäisen mukavaa virkata. Tein melkein pari vuotta sitten kaverin tenavalle niistä virkatun viltin eikä viltti ole vielä nukkaantunut yhtään, vaikka onkin kovalla käytöllä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, hyvä kuulla! Ite en oo sitä viel käyttäny oikein mihinkään, mut se näyttää vaan niin kökkölangalta :D

   Poista
 5. Jepulis,itsellä myös fleur-lankaa ihan kiitettävästi.Kökkölangoista saa myös virkkaamalla kivoja ruukunsuojuksia viherkasveille:)

  VastaaPoista
 6. Hauska pussi, vaikkei sisältö niin mieleen olekaan :D

  VastaaPoista
 7. Mikä keksintö tuo pussi! :D Hyvä huomata, että noita häpeäpilkkuja löytyy muiltakin ;)

  VastaaPoista
 8. Hahhah, pehmis pussin kyljessä oli minulle ihan liikaa! Hirn hirn! Voi vitsin Fluor-akryylit.. natinan ihan tuntee näpeissä, kun niitä edes miettii.

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!