keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Bisnesmuija

Arvaattekos mitä nää on?


Käyntikorttejahan ne!


Oon jo jonkun aikaa haaveillu, että tekisin blogille omat käyntikortit. Juttelin Lankahelvetin Hennan kanssa asiasta ja hän vinkkasi, että hän oli juuri tilannut itselleen ilmaiset 250 käyntikorttia EasyPrint sivulta. (Tää ei oo mainos, vaan ihan omaa hehkutusta).


Ihmiset kyselee aina, että "mikäs se siun blogin nimi ja osote nyt olikaa?", niih nyt voin heittää tämmösen kortin aina kaikille kyselijöille. Näistä tuli kyllä ihanan pirteen näköset.


 Ja tietysti, ilmasia kun olivat, niin firman logo on tuolla takapuolella. Mutta ei tuo miuta kyllä haittaa. Ja jos alkaa haittaamaan, niih tuohon voi lätkästä tarran päälle tai varioida jotakin muuta.


Ja miulta löytyy viralliset käyntikorttikotelotkin! Haalin pari tämmöstä Tiimarin poistomyynnistä, ihan just sillä silmällä, että jos joku päivä saan aikaseks tehtyä ne käyntikortit. Nyt oon kunnon bisnesnainen!

29 kommenttia:

 1. Vitsi kui hyvä! Mä oon miettiny et jotkut tarrat ois kivat kans :) En kyllä oo yhtään ottanu selvää mistä sellasia sais. Vaikka toisaalta en tiiä mitä sit tekisin niillä haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, taaroja ois kyl kans hauska omistaa! Niithä vois liimailla johoki salamyhkäsii paikkoihi :D Tosin en tiiä et pietääka tarroja vandalismina vähä niiku graffiteja? :o

   Poista
 2. On ne hianot! :) mie niin odottelen niitä omiani, njääää! :D

  VastaaPoista
 3. Minullakin on ollut noita ilmasia kortteja jo jonkun aikaa käytössä ja käteviä ovat. Sujautan aina pakettiin mukaan, jos jollekin lähetän käsitöitä. Minä en ymmärrä miksi suomalaiset ei käytä näitä enemmän. Esim. Turkissa melkein jokaisella on omat käyntikortit, eikä sitä katsota "hienosteluksi" niinkuin meillä. Aikaisemmin teetin kortteja Turkissa melkein ilmaiseksi ja kyllä sain kuulla täällä kommentteja, kuinka "yritän esittää jotain hienompaa". Hahaa, ei nämä ole hienostelua vaan viisautta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Voiku tääl Suomessaki nää yleistyis ihan tavistenki osalta :D Ja itekki mietin, et näitähä on mukava heittää kaikenmaailman paketteihi mukaa! :)

   Poista
 4. heeeeeiiii..mie hallllluuuun kanssa. kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa ollut jo jonkin aikaa mielessä omat käyntikortit, mutta toistaseks ovat jääneet suunnitteluvaiheeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuule hyvä tarjous, niih eiku vaa tilaamaa :)

   Poista
 6. Ihania käyntikortteja! :) Ite oon miettinyt myös noita käyntikortteja, jos sitä blogin nimeä joskus joku kyselis ;) Onko noi siis tosiaan ilmasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, vaik se hurjalt kuulostaaki, niih TÄYSIN ilmasia nää olivat :D Ite oon kans aina tosi varovainen tämmösten kanssa, ettei tuu piilokuluja, mut ei miulle oo ainakaa viel mitää laskuu tullu :D Ja tosiaa, ku tuol toisel puolel on toi logo, niih sen takiaha nää on ilmasia.

   Poista
 7. Hirmu hyvä idea! :) Itselläkin on käynyt joskus mielessä että tuommoiset olisi käteviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt eiku vaa käyttämää hyödyks toi tarjous! :)

   Poista
 8. Kai nyt toimituskulut piti ite maksaa?

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä idea. Upeita kortteja.
  Ihanaa iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 10. Tilattu on, kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 11. Tulattu on! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 12. Vau! Kiitti vinkkauksesta :) Laitoinpa itekin kortteja tulemaan..

  VastaaPoista
 13. Hei mahtavaa!!
  Upean näköiset!
  Mulla on vieläkin omatekemät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mieki meinasin et pitääks täs nyt alkaa ite värkkäämään kortteja, mut onneks en ehtiny :D Vois sit seuraavan satsin tehä ite, kunha ekana saan nää kulutettuu loppuun :)

   Poista
 14. Hienot kortit! Sain tämän kuun Silmukan ytimestä -haasteen valmiiksi :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2014/05/silmukan-ytimesta-haaste-52014-kukka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just äskön huomasin tuon postauksen ;D Kiitos ku ilmotit! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!